Sökmotoroptimering

Anlita en webbyrå som kan sökmotoroptimering som Webbdo. Här betalar du endast för resultat!
Bild som beskriver att sökmotoroptimering (SEO) ger resultat

Få nya kunder

Vi hjälper dig att få nya kunder genom sökmotorn Google till ett fast pris, oavsett bransch och företag!

Från 9 kr/dag

Vi erbjuder resultatbaserad sökmotoroptimering. Med detta konceptet betalar du endast för en topp 10 placering.

Resultatbaserat

Vi ökar din omsättning genom att öka försäljningen av det ditt företag säljer. Kontakta oss under så berättar vi mer...

Vårt mål: Att öka din omsättning

Betala endast för uppnått resultat!

Vi arbetar effektivt med att öka omsättningen av din verksamhet. Detta genom att placera din webbplats på förstasidan (topp 10) till ett fast pris på flera sökningar! Säljer du lokalt eller över hela Sverige från din webbplats är det inga problem. Du betalar endast för resultat med start från 9 kr/dag. Om vi mot förmodan inte skulle uppnå resultatet betalar du som kund inget! Ett bättre avtal får man leta efter i vår värld.

Sökmotoroptimering handlar i största mån om att få mer kunder från sökmotorerna. Men vi vill även att dessa kunderna ska konvertera, därför kommer vi ge dig förslag på vad som kan göras bättre på din webbplats för att öka försäljningen. Vårt huvudsakliga mål är att öka din omsättning, inte minska den. I vårt paket ingår en kostnadsfri sökordsanalys där vi ger förslag på sökord/sökfraser som är relaterade till er bransch. Efter att denna SEO analysen är klar får ni offert med vad det kommer att kosta om resultat uppnås från våran sida. Ni betalar inget i förväg, endast vid uppvisat resultat!

Så arbetar vi med SEO

Om man jobbat med sökmotoroptimering i flera år som vi gjort kan man kalla sig en expert inom området. Utan att gå in för djupt på detaljer vill vi att du som kund ska veta att vi kommer att göra ett bra arbete. Vi använder metoder som vi vet fungerar och som Google accepterar. Men trotts detta kan vi inte garantera att resultat kommer att uppnås. Därför erbjuder vi ett avtal där du som kund endast betalar för uppnått resultat. Vi kommer att göra ändringar på er befintliga webbplats/bygga upp en ny för bättre konvertering men även för att optimera den för sökord/sökfraser. Även länkar från högt betrodda webbplatser kommer att byggas upp till er på ett naturligt sätt.

Nivåerna avgör kostnaden

Inom resultatbaserad sökmotoroptimering finns det olika nivåer som är baserade på konkurrensen i sökresultaten. Vissa sökord är dyrare än andra då det är svårare att ta positioner på dessa medan andra är billigare. Men även räknat till antalet nivåer på sökorden.

Exempel på nivåer inom restauranger;

  • Nivå 1: Restaurang
  • Nivå 2: Restaurang i Stockholm
  • Nivå 3: Svensk husmanskost i Stockholm

I dessa olika nivåerna på sökfraserna är det svårast att optimera en webbplats för nivå 1, därav är det också ett dyrare alternativ. Går man vidare till nivå 2 så är det billigare än första nivån och även bättre för restaurangen i frågan då denna är verksam i Stockholm. Det finns ingen anledning till att en restaurang i Stockholm ska synas på topp 10 placering för enbart sökordet ”restaurang”. Det är alltså då bättre att sökmotoroptimera lokalt än globalt för att öka omsättningen för denna branschen. 

Noggrann analysering

Vi lägger stor fokus på hur våra kunder kan öka sin omsättning med sökmotoroptimering. Därför gör vi alltid en noggrann analysering för varje kund som har intresse av att anlita oss. Vi gör en kostnadsfri sökordsanalys för branschen kunden är verksamma inom, och lämna denna tillsammans med offerten för jobbet. Inget betalas i förväg, du som kund betalar endast för uppnått resultat med start från 9 kr/dag. Mer kunder ger mer pengar och i sin tur en högre omsättning. Det är inte omöjligt att göra en vinst på 5-15% eller mer första året efter att vårt arbete satts i bruk. Undrar du över någon angående SEO har vi sammanställt en lista med frågor och svar som du gärna får läsa.