15% rabatt på återkommande webbhotell faktura!

Posted · 2 Comments

Vi vill skapa mer jämvikt i samhället för individer med mindre inkomst. Därför erbjuder vi alla som är pensionärer, föräldraledigalångtidssjukskrivna samt studenter 15% rabatt på återkommande faktura för webbhotellet hos oss! Det enda du behöver göra är att kontakta kundtjänst och skicka med underlag för detta, sen är det klart! År efter år kommer du få 15% rabatt på ditt webbhotellskonto hos oss! Vi hoppas att detta kan hjälpa er som har mindre inkomst att kunna fortsätta vara aktiva på Internet genom ert egna domännamn och webbhotell!

Rabatt på återkommande faktura

Mammaledig eller pappaledig?

Oavsett vem som är föräldraledig – mamman eller pappan så har båda rätt till denna rabatten! Du som förälder kan fortsätta blogga eller driva e-butik med detta avdraget under din föräldraledighet.

Pensionär och tillvaron på Internet

Förtidspensionär eller icke. Du har rätt till denna rabatten oavsett! Du som jobbat hela livet ska givetvis inte betala fullt pris på ditt webbhotell hos oss. Du får som andra personer med mindre inkomst också 15% rabatt på återkommande faktura från Webbdo!

Sjukskriven från jobbet?

Alla kan bli sjuka, ung som gammal. När man blir det ska samhället stödja och hjälpa till tills att individen mår bra igen. Webbdo hjälper till genom att ge 15% rabatt på återkommande fakturering då man som sjukskriven får mindre inkomst varje månad. Så kallas sjukpenning. För att ta del av rabatten måste man varit sjukskriven i minst 3 sammanhängande veckor och ha intyg från försäkringskassan. Skicka in detta och du får 15% avdrag på webbhotellet för det året du varit sjukskriven.

Studerar du och har studiemedel?

Inga problem – du har också 15% rabatt på återkommande faktura för ditt webbhotell hos oss så länge som du studerar!

Extra pengar i plånboken för dig

Vi hoppas att denna rabatt kan ge lite extra i plånboken till er som behöver det. Om du ej matchar in på något av ovanstående men ändå tycker att du ska ha rätt till rabatten. Återkom då till kundtjänst och berätta varför. Vi lyssnar alltid på våra kunder och vill att alla ska behandlas like! Jämvikt i samhället är oerhört viktigt, vi ska alla behandlas lika oavsett bakgrund och kön.

Notera att rabatten enbart gäller från år 2 som kund. Ej vid nytecknande av tjänst hos oss! Dock är man välkommen att skicka in sitt intyg för detta redan nu så läggs det in i bokföringssystemet direkt.

 
2 Responses to "15% rabatt på återkommande webbhotell faktura!"
  1. Hej
    Gäller det om man är arbetslös också
    vänliga julhälsningar
    Mikael Gbg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *