512 MB PHP-minne på Webbdo Diamant

Posted · Add Comment

För att vi ska bli ett ännu bättre webbhotell och verkligen erbjuda det som våra nuvarande kunder önskar har vi idag uppfyllt en av alla förbättringar vi har på gång. Det var tack vare undersökningen i höstas som denna informationen uppdagades. Som ett led av förbättringar på Webbdo har vi nu idag tillämpat 1024 MB PHP minne + hela 1000 MB extra utrymmevårt paket Webbdo Diamant.

Uppgradering av Webbdo Diamant webbhotell

Vi har alltså dubblerat PHP minnet från tidigare 256 MB samt lagt till 20% extra utrymme. Om du har ett Webbdo Diamant konto har du nu automatiskt fått denna uppgraderingen. Du betalar inget extra utan samma låga avgift som tidigare. Skillnaden nu är att du kan kör program som kräver mer PHP-minne av ditt webbhotellskonto samt utnyttja mer utrymme.

Bättre prestanda med mer PHP minne

Prestanda som vi alltid har sagt är en av våra högst prioriterade åtgärder mot vårt webbhotell. Med denna korrigeringen på ett av våra tre konton kan man nu välja att köra med 1024 MB PHP minne istället för standard som idag är 356 MB. Misstro inte att man behöver 512 MB, 256 MB räcker gott och väl för de flesta. Men för de kunder som vill ha rejält med kraft finns nu möjligheten.

Jämför och uppgradera

Jämför webbhotellskonton här och se vad du har idag.

Har du exempelvis Webbdo Guld eller Webbdo Silver kan du välja att uppgradera till Webbdo Diamant. Du kommer då att få en faktura på mellanskillnaden mot vad du redan har betalt in till oss.

Exempeluträkning – Låt säga att du betalat ditt webbhotellskonto (Webbdo Guld) fram tills sommaren 2016 den 19:e Juli. Idag är det den 19:e Januari. Fram tills Juli månad från idag är det 6 månader. Du behöver då alltså endast betala mellanskillnaden från Guld- till Diamant paketet vilket blir 30 kronor extra per månad. En faktura på 30 kr multiplicerat med 6 månader blir endast 180 kr. Det är väldigt billigt då man får ut mycket mer av ett större paket.

Uppgradera till Webbdo Diamant innan 29 Februari 2016 och få 50% rabatt! Kontakta våran kundtjänst här.

Förutom extra PHP minne har Webbdo Diamant hela 6000 MB utrymme nu. Det är väldigt kraftig ökning om man jämför Webbdo Guld som har 1500 MB. Läs mer om varje webbhotellskonto och beställ här. Om du är kund idag och vill uppgradera, vänligen kontakta kundtjänst för att få ditt konto uppgraderat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *