Att vara online…

Posted · Add Comment

Har man ett företag utanför Internet som säljer tjänster och/eller produkter via en vanlig butik så kan det vara värt att synas online också! En del företagare tänker att dem inte behöver synas någon annan stans än i sin hembyggd för att det endast är där dem säljer och tjäna pengar. Men dem som gör detta tar faktisk sig vatten över huvudet, för alla tjänar på att synas, även där man inte säljer!

Jag hittade denna frågan via ett forum där en företagare frågade om man verkligen tjänar på att ha en webbplats på Internet, fast man inte säljer något därifrån. Och svaret är ja, alla kunder som vill ha något söker ofta via Internet för att hitta närmaste företaget som säljer exempelvis cyklar eller bildäck. Då kan dem skapa en kontakta med kunden redan via nätet utan att dem ens har pratat med kunden i frågan. Och om kunden då hittar ett företag som säljer produkten eller tjänsten så kommer de troligen att besöka butiken också och förhoppningsvis köpa det han/hon letade efter.

Så nu hoppas jag att du som fortfarande inte tror på att man tjänar något på att vara online har ändra uppfattning. Om du har det så skulle jag och mitt företag kunna hjälpa dig att synas på Internet genom att bygga upp en sökmotorvänlig webbplats till dig. Jag har ett väldigt lågt pris från endast 4495 kronor för en komplett hemsida. Välkommen att kontakta mig via kundtjänst om du har frågor om något eller om det är något annat du vill veta!

Andra artiklar som kan vara intressanta för dig;

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *