CloudLinux ger mer stabilitet

Publicerad klockan 07:52

CloudLinux på alla konton

På vårt webbhotell har vi CloudLinux installerat som ger alla kunder vad de förtjänar. Alla får sin egna del av servens kraft utan att låna ut sina tillgångarna till någon annan kund. Allt är isolerat för högsta säkerhet och prestanda.

Om du är kund idag har du din egna del i CloudLinux. Med detta menas att en viss procent av serven är din och bara din. Till detta räknat är CPU, RAM-minne, bandbredd och utrymme. Även PHP-minne som vi är generösa med, där varje konto tilldelas med minst 256MB. Allt detta är ditt och har ingen effekt på andra kunder vilket ger dig mer kontroll och prestanda. Behövs mer än 256MB i PHP minne så har Webbdo Guld hela 512 MB och vårt premium webbhotell Webbdo Diamant har totalt 1024MB.

Ett bra exempel på detta är om en kund använder ett program som kräver mycket prestanda från serven, då begränsas/isoleras detta till kundens konto. Kunder kan endast använda den kapaciteten som är tilldelad, och inte mer. Detta ger en stabilare servermiljö för alla kunder. Om du använder ett enklare program som publiceringsplattform har du ändå 100% av din tilldelade plats på CloudLinux.

Se en grundläggande genomgång av CloudLinux via videon under.

Här kan du läsa mer på engelska samt se mer videos från YouTube om CloudLinux.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.