Design på cPanel – Nytt tema

Posted · Add Comment

Total administration med cPanel

När vi för några veckor sen uppdaterade webbdo.se med nytt utseende och kraftfull responsive design så passade vi även på att göra ändringar för cPanel. Vi har använt oss av ett nytt anpassat tema med flera spännande funktioner. Allt för att du som kund ska få ut maximalt från Webbdo och cPanel med alla dess program.

Vad är nytt i cPanel?

  • I dessa dagar när responsive design är populärt valde vi även ett tema som har denna HTML/CSS funktionen inkodad. Ja, du kan nu ansluta till cPanel från en enhet (smartphone/surfplatta) och få den responsiva laddningen av kontrollpanelen. Ingen inställning behöver göras, detta känner koden av helt automatiskt. Om du inte gillar det nuvarande temat har du givetvis full kontroll av att byta. Vi har flera andra som du själv kan ändra till – du väljer det som passar dig bäst.

Vill du lära dig mer om responsive design?

  • Fler program är tillaga i softaculous för att du enkelt och smidigt ska kunna installera program helt automatiskt samt uppdatera med mer ”säkerhet”. För varje program du har installerat, exempelvis WordPress så får du notiser direkt i cPanel om vilka program som behöver uppdateras. Inte trodde man att en webbutvecklare skulle ha det så enkelt och smidigt, med webbhotell från Webbdo så går det!

Vill du byta webbhotell till oss och få det lika bra som våra nuvarande kunder?

  • cPanel helt på svenska språket finns nu i den nya versionen. Tidigare erbjöd vi endast engelska men då många kunder efterfrågade svenska så valde vi att gå över till detta vid migrationen av programmet. Men för den som vill ha cPanel på ett annat språk så finns det hela 38 andra språk att ändra till, valet är fritt!

Behöver du vägledning? Våra guider vägleder dig med allt från cPanel till program inom webbutveckling.

Du bestämmer allt själv

  • Bild som visar nuvarande statistik på cPanelTotal administrativ kontroll med nya cPanel. Vi har inte utelämnat något, vi kör helt med öppna kort för dig som vill ha cPanel utan begränsningar! Till skillnad från de flesta andra webbhotell så tilldelar vi alla konton allt som cPanel har att erbjuda.

En nyhet är också att vi nu erbjuder Jailed Shell till alla konton utan extra kostnad. Mer kan läsas under teknisk information.

  • Du kan när som helst uppgradera nedgradera ditt webbhotellskonto. Genom detta kan du ”växa” med oss och behöver då inte betala för resurser som du inte använder. Om ditt konto håller på att bli för litet, exempelvis som du använder för mycket utrymme eller bandbredd. Då får du automatiskt ett e-postmeddelande från systemet som då säger till att något håller att överförbrukas.

Väx med oss – du kan när som helst uppgradera nergradera ditt webbhotellskonto hos oss!

  • Ingen nyhet men ack så grymt bra. Vi vill bara påminna våra kunder om att vi använder CloudLinux på vårt webbhotell som ger riktigt bra balans på alla konton hos oss. Men detta tillägget har varje konto isolerat likt en VPS. Reseurser som CPU anvädning, minne och skriv/läs hastighet är låsta till respektive konto. Men CloudLinux så är du absolut säker på att få det absolut bästa av vad vårt webbhotell har att erbjuda.

CloudLinux tilldelar varje konto 256 MB i PHP-minne (standard). Men det går att köpa till extra, exempelvis 1024 MB om du vill samt ändra PHP version till vilken du själv vill använda dig av.

Detta är bara en bråkdel av vad vi erbjuder våra kunder. Om du inte är kund idag så kanske dessa spännande och fria bestämmelser om vårt webbhotell kan göra så att du blir?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *