Din åsikt är viktig för oss

Posted · Add Comment

Vad tycker du om Webbdo?

Webbdo behöver din hjälp!

Med mygglampa och ett strålande solsken eftersöker vi vad DU som kund till vårt webbhotell tycker. Vi vill veta vad du tänker när du hör namnet ”Webbdo” – Vad tänker du på när du hör om företaget Webbdo?

Vi vill veta precis det du tänker på nu…

  • Tycker du vårt webbhotell är bra eller dåligt?
  • Är det något vi skulle kunna göra bättre för att leverera en bättre tjänst för just dig?
  • Vad får dig att välja oss framför andra webbhotell?
  • Kan Webbdo bli bättre på något?
  • Skriv precis vad du tycker – din åsikt räknas!

Som tack för denna kundundersökningen ger vi dig 1 månad extra betalt webbhotell – Detta även om kritik riktas mot oss! Vi vill veta allt för att göra våran tjänst ännu bättre! Varma hälsningar välkomnas och belönas givetvis med 1 månad extra webbhotell också!

Skicka dina funderingar till bettercompany (at) webbdo.se eller fyll i formuläret under. Glöm inte att ange din domän som du har kopplat till ditt webbhotell hos oss för att erhålla din extra månad!

OBS! Vi tackar alla kunder för deras deltagande i denna undersökningen. Den är avslutad 2015-08-31 klockan 12.00. Med detta menas att inga fria månader läggs in längre på ett webbhotellskonto om man väljer att skicka in sin åsikt. Givetvis är vi tacksamma om ni ändå vill skicka in vad just du känner för vårt webbhotell. Läs om kundernas omdöme här och se vad alla säger om Webbdo.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *