Din egna blogg

Posted · Add Comment

Få en egen blogg med allt som tillkommerUppdatering: 2016-01-09: Detta erbjudandet gäller inte längre. Ta en titt på våran sida om webbhotell – vi har ständigt nya rabatter och kampanjer på den sida!

Just nu kan du få en egen blogg, domän och ett webbhotell i 1 år för endast 108 kr!

Idag så finns det flera hundra tusen som äger en blogg. Och de vet hur man gör för att skaffa en, vet du? Jag tror inte att alla dessa visste från början hur de skulle fixa en, det är ju så mycket extra som måste finns för att en blogg ska fungera korrekt, eller? Vi på Webbdo erbjuder alla våra nya kunder ett färdigt startpaket där allt ingår.

Vi hjälper dig som kund att installera en blogg, registrera ett domännamn samt så ingår det ett webbhotell från oss i 1 år. Detta kostar endast 790 kronor + moms. Då får du din helt egna blogg som du kan göra precis vad du vill med. Lägga upp reklam, skriv om personliga saker eller varför inte skriva om mode som är väldigt populärt?

Du har inget att förlora, vill du verkligen ha en blogg så är det nu du ska ta chansen. I nästa vecka kanske det är för sent!

Så här gör du för att beställa ett bloggpaket från oss.

När du gjort detta så kommer vi att öppna upp ett webbhotells konto (Webbdo Silver) till dig. Vi kommer även att skicka en faktura till dig som måste betalas innan vi kan registrera en domän till dig. Domänen ingår i 1 år till priset av 790 kronor + moms. Efter 1 år har gått så kommer du endast att få betala ditt domännamn (se pris på domäner / år) samt ditt webbhotell som kostar 29 kronor i månaden (betalas årsvis).

Detta är en riktigt bra deal för dig som vill börja blogga. Du kommer som sagt att få en blogg installerat ( verktyget WordPress) samt även ett helt eget domännamn (exempel www.dittnamn.se) plus ett webbhotell i 1 år från oss på Webbdo. Har du frågor så kan du kontakta kundtjänst som hjälper dig med alla dina frågor. Vi kan även utan extra kostnad installera ett nytt blogg tema som du har köpt eller från en av alla de 1000-tals som är gratis.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *