Registrera domännamn – Sök

Använd sökverktyget under för att hitta ett domännamn som är ledigt.

» Beställ vald domän.

Få en domän utan extra kostnad

Vi bjuder på en domän i 1 år om ni köper ett webbhotell från oss tillsammans med det. Erbjudandet gäller endast nya kunder och med toppdomänerna .se, .com, .net, .biz, org, .info eller .eu ! Du som kund sparar då upp till 189 kronor för detta. Andra året gäller ordinarie pris som du kan se nere till höger på denna sidan.

Vad är ett domännamn?

En domän är egentligen ett IP-nummer. Men nuförtiden är detta numret kopplat till ett namn som vem som helst kan köpa och äga. Ändelsen i slutet, det vill säga .se, .com är TLD (Top Level Domain). Tar vi exempelvis .se så är detta fallet en landstoppdomänen (ccTLD, Country Code Top Level Domain) för Sverige. Men man kan givetvis registrera en domän under vilken toppdomän man själv önskar. Man behöver alltså inte ha något knytet till landen man vill ha en domän under.

Du äger domänen

Efter att vi registrerat domännamnet tillsammans med ett webbhotellskonto är du 100% ägare till domänen. Du äger och gör precis vad du vill med den. Även flytta den till vilken registrar du vill. Detta kallas frihet och är något som Webbdo eftersträvar att alla kunder ska känna!