Domänsökning

Posted · Add Comment

Bild - Sök efter domännamn

Vi har nu i veckan installerat en sökmotor så att våra kunder kan söka och registrera domännamn. Genom den kan man se om en domän är ledig eller upptagen. Har man ett webbhotell hos oss så kan man lägga till flera domäner på ett enda konto, dock inte mer än två stycken extra på det billigaste ”Webbdo Silver”. Men har man istället det bästa och dyraste ”Webbdo Diamant” så kan man lägga till 1000 stycken utan att öppna upp ett nytt webbhotellskonto. Man kan sköta allt ifrån en enda kontrollpanel (cpanel som alla kunder har) installerat på sitt användarkonto.

Vad ska man tänka på när man vill registrera en domän? Man bör registrera en .SE eller .COM adress om det ska vara en svensk hemsida som man ska bygga. Om det är en utländsk så kan man använda någon av de andra toppdomänerna som är väldigt billiga. Det är även ett stort plus hos användare och sökmotorer att registrera ett namn som är relaterat till innehållet på webbplatsen. Det ska vara kort och lätt att stava till för att få besökare att komma ihåg namnet.

Vilken toppdomän kan man registrera på Webbdo? Vi skapar hela tiden nya samarbeten med flera olika registrars för att förse våra kunder med olika valmöjligheter. Idag kan man registrera ett namn i dessa toppdomänerna; .SE, .COM, .NET, .BIZ, .ORG, .INFO, .EU, .CC, .BE, .ORG.UK och .CO.UK. Våra priser är extremt billiga, alla domäntyper är nästan till självkostnadspris. Med detta menas att vi knappt tjänar något på att registrera domäner till våra kunder. Och detta gör även att vi har ett krav! Vi registrerar endast domäner till våra kunder eller blivande kunder. Inga andra privatpersoner eller företag är tillåtna att beställa ett domännamn utan webbhotell från oss. Är det något som du undrar över så kan du kontakta våran kundtjänst som gärna hjälper dig med de frågor som du har…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *