Flera e-postklienter att välja mellan

Posted · Add Comment

Olika e-postklienter i cPanel

Vi får ofta frågan av våra kunder vilka e-postklienter kunder kan använda tillsammans med vårt webbhotell. Och för att vi ska täcka de flesta kunders behov har vi 3 stycken olika program för webbmail installerade på serven. Men vi begränsar inget till våran webbmiljö, utan det finns även möjlighet att få sin e-post direkt till sin mobiltelefon eller sitt e-postprogram på datorn utan några större inställningar.

Våra e-postklienter

  • Horde – Ett simpelt verktyg som bygger på en open source lösning. Programmet innehåller det man behöver, går snabbt att jobba i utan några större bekymmer.
  • Roundcube – Är en annan e-postklient som också bygger på en open source lösning. Lite snyggare och roligare att jobba i än Horde men innehåller i praktiken samma verktyg.
  • SquirrelMail – Vårt sista program som vi har installerat på webbhotellet är SquirrelMail. Detta även också likt Roundcube och Horde och bygger på samma lösning.

Olika e-postklienter

Dessa tre programmen är aktiva på alla kunders webbhotellskonto. Så inget aktivt val behöver göras vid beställning av webbhotell. Om man inte känner för att använda något av dessa programmen kan man även ställa in så att ens e-post kommer till sin mobiltelefon eller sin dator. Det kan man läsa mer om här. Vi har uppmärksammat att det är väldigt populärt bland våra kunder att ställa in sin e-post mot sin iPhone vilket kanske inte är så konstigt. Då har man med sig sin e-post vart man än går. Har man en Android eller en helt vanligt mobil så är det inte heller några problem att ställa in sin e-post mot sitt webbhotellskonto. Det är samma typ av inställningar som görs till alla typer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *