Om företaget Webbdo

Vårt motto: Det som INTE finns, skapar vi. Det som finns, gör vi BÄTTRE!

Webbdo är ett privatägt företag med stora visioner om Internet. Med personligt bemötande till kunder och priser som är långt under konkurrenterna tar sig företaget fram med en väldigt snabb fart.

Sedan starten av webbyrån i Mars 2009 har redan flera hundra personer blivit kunder och utnyttjat våra tjänster. Majoriteten av kunderna ser fördelarna med oss och har då valt att fortsätta som kund år efter år (se statistik under).

Våra tjänster är webbdesign, sökmotoroptimering och webbhotell. Förutom dessa internettjänsterna så erbjuder vi även konsultation inom marknadsföring online, webbstrategi, sociala medier och även produktion och analysering av landningssidor. För den som behöver specifik hjälp med WordPress så erbjuder vi även vår expertis inom det!

Vi finns här för dig och ditt företag. Om du söker en långsiktig lösning för din verksamhet så är Webbdo en bra investering.

"Kvalité i våra processer inom webbutveckling är en standard som vi infört redan från början. Den har vi utvecklat med tiden för att föra flödet snabbare framåt inom alla våra tjänster."

Vi samarbeta med flera företag i Sverige samt även en del internationella för att erbjuda en helhet i våra tjänster. Om du har intresse av veta vilka företag det är kan du läsa mer på denna sidan.

Statistik just nu

2527

Webbplatser hostade hos oss just nu!

 
6

De senaste 7 dagarna

 

Inga dolda siffror - svart på vitt (2023)

  • 9%

    Nya kunder (alla tjänster).

  • 85%

    Återkommande kunder (bevis på att kunder är nöjda).

  • 6%

    Valt att ej fortsätta vara kund.

Glada och nöjda kunder

Vi förbättrar ständigt våra tjänster genom att erbjuda nya som gamla kunder mer för pengarna. Med nytänkande webbproduktion och senaste tekniken inom webbutveckling som webbhotell och sökmotoroptimering så är vi en webbyrå i tiden.

Vi är inga säljare som ringer runt till kunder. Istället får vi kunder genom goda omdömen och rekommendationer. Det är därför särskilt viktigt för oss att hålla våra kunder glada och nöjda genom att alltid leverera enligt förväntningarna. Och med detta kan våra kunder intyga att vi aldrig missat en deadline!

Kontakta våran kundtjänst om du har frågor eller funderingar på våra tjänster eller om det är något annat som du undrar över. Vi står till ditt befogande!

Då och nu samt framtiden för Webbdo

Det känns som att företaget Webbdo startades för bara några månader sen. Men tiden den går fort när man är mitt inne i något man brinner för och gillar att göra. Det har nu snart gått 7 år sen webbyrån öppnades upp. Vad har egentligen hänt på alla dessa åren?

Visste du bland annat att företaget har haft två ägare sedan starten 2009? Webbplatsen www.webbdo.se har haft 3 olika designer med alla byggda på WordPress som kärna. Den senaste släpptes under våren 2022 som det fortfarande finslipas på. Som webbdsigner och sökmotoroptimerare blir aldrig något klart, man försöker alltid förfina saker så att de hela tiden blir bättre!

I våran kundundersökning som gjordes under sommaren 2015 fick vi mycket feedback. Både positiva vibbar och saker vi kan göra bättre. Vad vore en undersökning utan kritik? Den gjordes för att vi ville ha fram information om vad vi kan göra bättre. Fler saker har redan satts i verk men det är fortfarande många mer som ska implementeras för att alla kunder ska bli nöjda. Vi kan inte tillgodose alla. Exempelvis erbjuder vi webbhotell i en bra prisklass där prestandan och tillgänglighet är i fokus. Men trotts detta så förväntar sig vissa kunder ett webbhotell likt en VPS eller dedikerad server. Tyvärr kan detta inte erbjudas då det är webbhotell vi säljer där vi tillgodoser majoriteten av våra kunder med inställningarna vi har gjort för våran miljö.

Framtidsvisioner och pågående projekt

Projekten är oerhört viktiga för Webbdo då allt måste vara perfekt. Annars kommer framtidsplanera att ta tre gånger så lång tid än de egentligen behöver göra. Webbdo ska lanseras på det engelska språket på en av våra utländska varumärkes domäner som vi äger sedan företaget registrerades. Vi kommer då att nå en helt ny kundkrets i många fler länder och växa snabbare än vad vi gör idag från södra Halland. Projektet kommer starta i början av nästa år och lanseras under 2024,

Framtidsvisionerna för Webbdo ser bra ut. Projekten som tidigare införts i produktionsmiljö har gått väldigt bra tack vara planeringen. Realistiska mål har satts upp med välplanerade releaser för backend systemet i cPanel och alla dess tillägg. Från här och nu ser vi att denna succén kommer att fortsätta med framtida projekt där funktionaliteten för kunderna är prioriterad.

Detta och mer kan du läsa om våra kunders omdömen via länken. Då får du en egen uppfattning om vad våra kunder tycker om Webbdo och våran service.