Google AdWords kupong

Posted · Add Comment

Bild på check i box

Uppdatering 27/9 2012: Google AdWords har valt att ändra sina villkor för kampanjkoder. Man måste nu själv sätta in 250 kr för att få en kupong på 750 kr. I och med denna ändringen erbjuder vi inte längre kuponger till kunder som beställer webbhotell av oss. Endast kunder som beställer hemsidor och sökmotoroptimering samt andra tjänster får detta på begäran!

Nu har vi något trevligt att berätta för nya och gamla kunder. Vi kommer under en begränsad tid att ge bort Google AdWords kupong till dig som kund! Det kvittar om du blev kund för 2 dagar sen eller 1 år sen. Du kommer att få en kupong du också att annonser för. Det bästa med detta erbjudandet är att man inte behöver sätta in några pengar själv. Det är bara att skapa ett konto och lösa in kupongen som är värd mellan 500-750 kronor och börja annonsera med på sökmotorn Google.

Vad är Google AdWords?

Du känner säkert till sökmotorn Google. AdWords är ett annonsnätverk som gör att du kan annonsera i sökmotorn, på sökord som du själv väljer. Har du en hemsida som du vill driva besökare till och rikta in dig på en viss typ av besökare, så är detta ett perfekt sätt att göra det på. Har man ett företag är detta en guldgruva. Man kan då få besökare till sin hemsida som verkligen vill ha det man säljer. Man behöver inte betala för onödig marknadsföring som riktar in sig till alla. Man kan med AdWords för precis de personerna man vill ha. Se den korta filmen under som berättar mer om annonsnätverket.

Hur får jag kupongen?

Endast nya och befintliga kunder får kuponger. Nya kunder som köper någon tjänst som vi tillhandahåller får en kupong efter att fakturan är betald. Befintliga kunder som vill ha en Google AdWords kupong ska kontakta våran kundtjänst med sitt kundnummer eller senaste fakturanummer som referens att de är kunder hos Webbdo. Är man redan kund hos Google AdWords så kan man inte ta del av detta erbjudandet.

Kupongens värde

Vi har två olika typer av kuponger som erbjuds till kunder. Ena kupongen har 500 kr i annonserings värde och den andra ligger på hela 750 kr i annonserings värde. Befintliga kunder får 750 kr i värdecheck. Även kunder som köper tjänster inom SEO, webbdesign eller annan typ av konsulthjälp får detta värdet på kupongen.

Teckna webbhotell hos oss

Se vilka kuponger som ingår i de olika kontona vi erbjuder.

  • Webbdo Silver – 500 kr värdecheck.
  • Webbdo Guld – 750 kr värdecheck.
  • Webbdo Diamant – 750 kr värdecheck.

Läs mer om vårt webbhotell och aktuella erbjudanden.

Sätt igång enkelt

Det är väldigt enkelt att komma igång, det görs i tre enkla steg.

  1. Få en kupong av oss på Webbdo (endast kunder).
  2. Skapa konto på google.se/adwords/ eller ring Google för kostnadsfri hjälp på: 0200 – 125 778
  3. Lägg upp en kampanj och få kunder som söker efter det du säljer.

Behöver du mer hjälp?

Få starthjälp och 30 dagars support från Google – helt gratis!
Ring: 0200-125 382 (öppet mån-fre kl 09-18).

De hjälper dig att lägga upp en kampanj som riktar in sig på din hemsida samt berätta om andra funktioner i Google AdWords.

Vi på Webbdo hoppas att du får nytta av din kupong och att du nu också ser fördelarna med att annonsera på världens största annonsnätverk som vi.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *