Gratis domän

Posted · Add Comment

Rött band - Kampanj på domännamn

Uppdatering 2016-01-10: Detta erbjudandet gäller fortfarande trotts att denna artikeln är från 2009! Dock kan vi inte säga hur länge kampanjen varar så passa på att skaffa ett konto hos oss idag och få ett nyregistrerat domännamn på köpet!

Just nu har vi återigen en kampanj på Webbdo! Men denna gången gäller det inte webbhotell, utan domännamn. Vi ger alla nya kunder en gratis domän om de tecknar 1 års webbhotell hos oss. Domänen ingår utan extra kostnad i ett helt år från den dagen då registreringen sker. Klicka här för att registrera en domän.

Letar du efter en stabil server som sedan starten inte haft en enda driftstörning så är det oss du ska välja, du får mer för pengarna. Vi bryr oss om dig som kund, vill du ha hjälp med något med din hemsida som inte tar längre tid än 10 minuter så hjälper vi dig utan extra kost. Supporten på webbhotell ingår från 08.00-16.00 varje dag förutom helgdagar via e-post eller live support.

Idag har vi flera nöjda kunder som har fått hjälp med flera saker som i vanliga fall kostar extra pengar. Det har varit enkla saker som att validera sin webbsida eller att lägga in reklam. Det vi menar är att vi är en mer personlig webbyrå som hjälper sina kunder med problem som de stöter på. Det tycker vi inte att man ska betala något extra för.

Krav för att kunna utnyttja denna domän kampanjen

  • Du får inte idag vara en kund hos Webbdo.
  • Du måste betala fakturan som skickas till dig innan din domän kan registreras.
  • Det är endast 1 år som ingår utan extra kostnad, året efter tillkommer den normala kostnaden.
  • 1 års webbhotell måste tecknas med oss, som betalas årsvis.

Accepterar du detta så är du välkommen att få en gratis domän av oss nu direkt. Men först så måste du välja ett som är ledig. Det kan du göra genom att söka efter domännamn här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *