Hur placeras du i Google?

Posted · Add Comment

Alla som har en hemsida eller blogg på nätet har mer eller mindre koll på sin placering i sökmotorerna, främst då Google Tecknad bild på SEOsom de flesta SEO-optimerare följer. De andra söktjänsterna är inte lika viktiga då dessa inte har sån pass stor trafikmängd som Google. Genom att göra tester så kan man komma fram till vad som fungerar och vad som inte fungerar när man talar om placering av sin webbsidas ankartext i googles sökresultat (SERP). Så hur placeras din sida i sökresultatet efter din ankartext?

Hur gör Google när de värdesätter en webbplats?
Google har själva gått ut med att de använder flera tusen olika faktorer för att ranka en viss sida och på senare år så ”kan” de även ha hänt att de jobbat manuellt med att värdesätta en sida. Det som vi webmasters vet som kan ha ett stort inflytande på hur sökmotorn Google rankar en sida är, domännamn, innehåll, aktivitet, ålder, länkar och en hel del annat. Men det kan man endast få fram genom att göra tester själv. Man kan inte lita på vad andra säger i SEO sammanhang då sökmotorerna ständigt uppdaterar sina regler och riktlinjer. Det som skrevs om sökmotoroptimering för en månadsen kanske inte fungerar lika bra idag som då. Hänger du med?

Webbdo gör tester hela tiden för att göra det bättre för kunderna!
För att man ska vara steget före sina konkurrenter så krävs det att man ligger steget före dem hela tiden. Och det måste jag säga att jag minst gör, jag gör ständigt tester för att göra ett bättre SEO arbete för mig själv och mina kunder. Så då riskerar inte kunden något, för jag göra bara sånt som jag vet fungerar på deras webbplatser. Som jag har skrivit om tidigare här på Webbdo så måste man ha intresse för att något ska bli bra, och det har jag. Jag brinner för sökmotoroptimering och det har jag gjort sedan jag började med webbutveckling. Så ni som söker en bra SEO tjänst behöver inte leta längre, jag finns precis här. Kontakta mig via kundtjänst eller fyll i formuläret så kan jag återkomma med vad jag kan göra för just ditt företags webbsida. Och den analysen är självklart kostnadsfri!

Hur kan en bättre placering hjälpa mitt företag?
Då kunderna söker på Internet efter varor och tjänster som de ska köpa så väljer de inte de sidorna som de inte hittar, för hur ska de kunna göra det? Dem finns ju inprincip inte. Med detta menar jag att de som vill ha mer kunder och öka sin försäljning bör ligga på en bra placering i sökmotorerna efter sin ankartext samt efter det dem säljer. Gör man inte det så tvingas man lägga pengar på annonsering för att få kunder, och detta kan bli väldigt dyrt i längden. Man vill ju minska utgifterna och öka intäkterna. Det är nyckeln till ett framgångsrikt företag.

Missa inte mina andra artiklar som jag tycker passa till detta inlägget.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *