Investeringar och förbättringar

Posted · Add Comment

Visar priskorrigering och balansrapport

Om du är kund till Webbdo webbhotell idag så vet du hur viktigt det är för oss att våra kunders webbplats fungerar bra och stabilt och utan driftstörningar. Vi strävar alltid efter att ligga i framkanten med både den senaste tekniken och den absolut bästa hårdvaran och mjukvaran. Allt för att vara anpassad till framtiden och alla dess spännande nyheter. Bland annat har vi gjort investeringar och förbättringar till våran driftmiljö med  kraftfullare mailserver och inte minst installerat extremt mycket RAM-minne på alla våra servrar. Även en stor migrering genomfördes till VLAN för att ge större skydd och stabilare drift.

Då dessa investeringar gjort att vi idag har ett väldigt stabilt webbhotell med bra prestanda så kommer vi från och med den 1 Augusti 2015 att göra en mindre priskorrigering. Idag visas våra priser exklusive moms, vi kommer att ändra alla priser så att de visas inklusive moms med en marginell höjning. Detta kommer göra våra webbhotellskonton tydligare med vilket pris vi har och då göra hela processen enklare för alla.

Notera att denna höjningen först träder i kraft vid förlängt avtal. Har du som kund redan betalat ditt webbhotell flera månader eller år framöver kommer detta först träda i kraft när detta löpt ut. Vi vill även uppmärksamma alla våra kunder om att vi fortfarande står fast vid att vi inte har någon bindningstid utan bra avtal! Om du exempelvis får en faktura av oss på ditt webbhotellskonto och inte vill förlänga ditt webbhotell. Då är det bara att kontakta oss så makuleras fakturan och ditt konto avslutas. Det är nog därför många av våra kunder väljer oss för att vi är ett webbhotell med bra villkor och avtal!

Nuvarande priser (inklusive moms)

Webbdo Silver – 36 kronor / månad.

Webbdo Guld – 61 kronor / månad.

Webbdo Diamant – 86 kronor / månad.

Nya priser gällande från 1 Augusti 2015 (inklusive moms)

Webbdo Silver – 39 kronor / månad (Höjning med 3 kronor).

Webbdo Guld – 69 kronor / månad (Höjning med 8 kronor).

Webbdo Diamant – 99 kronor / månad (Höjning med 13 kronor).

Som du kan se i jämförelsen så är det en marginell ökning med ett fåtal kronor. Med denna minimala höjning kommer vi kunna göra ännu mer investeringar till hösten och i framtiden. Allt för att du som webbhotellskund ska få ut det absolut bästa och kratfullaste från vårat webbhotell. Vi tackar för er förståelse i detta och önskar alla en bra sommar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *