Kan du SEO?

Posted · Add Comment

Bild på en SEO knappDe flesta som skriver på sina bloggar och hemsidor om sökmotoroptimering (SEO) tror oftast att de kan allt eller det mesta inom detta ämne, men svaret är nej. De kan inte mycket mer än vad de har läst sig till på andra sidor. Det är så Internet oftast (tråkigt nog) fungera. Man läser en sak på en sida och sen skriver man av det på sin egna sida med sina egna ord. De flesta har inte ens testat om denna SEO metoden eller vad det nu kan vara fungera. Så därför måste jag dessvärre säga att det du tror att du kan eller vet om sökmotoroptimering kan kanske vara helt fel.

Det jag skriver om ämnet SEO på denna sidan har jag provat själv, jag gör SEO tester hela tiden. Oftast tar dessa några månader men ibland bara ett par dagar. Och först då kan man säga att en viss sak fungerar eller inte. Jag håller just nu på med ett extremfall som jag hoppas kommer att fungera. Men det är ju inget som man vet förens sökmotorerna har sagt sitt. Jag måste tillägga att jag inte göra några tester på kunders webbplatser eller de som har anlitat mig för rådgivning. Där berättar jag och utför sådant som jag vet fungerar och som jag också vet att Google älskar. Så det är endast White Hat SEO här på Webbdo!

Sökmotoroptimering är något man måste ha intresse av för att det ska bli bra. Jag har i flera år sysslat med webbutveckling, och däribland SEO. Jag har ett 30-tal sidor som jag driver av eget intresse och ytterliggare ett 100-tal sidor till som jag har koppling till på ett eller annat sätt. Så man kan säga att jag har ett eget litet imperium. Detta hade jag inte kunnat ha om jag inte haft intresse av det. Jag älskar verkligen det jag gör, och därför kan jag säga att de kunderna som väljer Webbdo till att göra en helhetslösning inom sökmotoroptimering kan också förvänta sig ett bra resultat. Vill du så kan jag göra en kostnadsfri analys av ert eller ditt företags webbplats, du får då reda på vad som behöver göras samt till vilket pris. Du är välkommen att kontakta mig via kundtjänst i menyn över.

Intresserad av att läsa mer artiklar som denna? Här kan du läsa allt som jag har skrivit om sökmotoroptimering samt lite annat som kan vara av intresse.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *