Kundernas omdöme – undersökning klar

Posted · Add Comment

Först och främst vill vi börja med att tacka alla kunder som deltagit i våran undersökning som vi skickade ut om i Juli månad. Det har kommit in mycket bra information om vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre! Flera projekt har redan lagts in i planeringen under hösten och vintern för att lyfta Webbdo till en högre nivå. Detta för att levererar vad våra kunder förvänta sig av våran tjänst inom webbhotell. Återigen ett stort tack till alla som deltog och gjorde denna undersökning klar för oss! Under har vi publicerat ett urval om kundernas omdöme.

Kalender för planering

Kunders egna kommentarer

Magnus – draupner.se
”Första gången jag provar webbdo och jag har, under den korta tid jag använt mig av webbdo, funderingar på att flytta samtliga mina webbsidor hit. Utan tvekan kommer jag att rekommendera webbdo till andra som söker ett webbhotell.”

Johan Fredlund – nyabil.com
”Bra service och väldigt snabba svar om man undrar något.”

Stefan Carlsson – nikonstefan.se
”Mitt intryck är väldigt bra. Snabb respons på mina frågor, och en tjänst som är användarvänlig. Jag ska vara ärlig och säga att det var ert erbjudande på Guld som fick mig att välja er till viss del men det har jag inte ångrat en sekund efter det.”

Erik Bogren – spatem.se
”Jag tycker Webbdo är bra, helt OK.

Jag använder min webbplats för privat lek, nöje och i stigande grad nyttigheter i häradet ”Intelligenta hem”. Det primära skälet till att jag skaffade en webbplats var för att utifrån kunna kommunicera med mina system i mitt fritidshus, vilket är dolt av flera lager NAT i det mobila bredbandsnätet.

Viktigt för mig är att systemet går utan /större/ avbrott; viktigt att funktionen att sända e-mail från PHP fungerar.

Jag har sett att det finns en del tutorials hos er, jag skulle gärna se att det fanns en som beskriver hur datorer/kameror skickar upp bilder/videos till webplatsen, som sedan kan visas för besökare.”

Sammanställning för vad andra kunder sagt hittar du här. Återigen, ett stort tack till alla som deltagit!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *