Live support

Posted · Add Comment

Uppdatering 2016-01-08: Tyvärr visade det sig att programmet vi använde oss av ej hade de funktionerna vi behövde. Dessutom påverkade det våra webbsidors laddningstid rejält vilket gjorde att sidor laddade några millisekunder sämre. Vi ser över andra mjukvaruprogram som kan ersätta detta och hoppas hitta ett inom en snar framtid. Då vi inte längre har live support hänvisar vi till våran kundtjänst som svarar snabbt på ärenden som kommer in.

Vi har precis installerat live support på Webbdo för bättre och smidigare kundkontakt.  Är det något speciellt en kund undrar över så hjälper vi gärna till med snabb support via denna nya funktionen. Vi erbjuder support inom webbhotell, sökmotoroptimering samt om kunder har någon fråga om webbdesign.

När är vi online delvis offline?

Vi kommer att vara online alla vardagar förutom helgdagar mellan 08.00-16.00! Resten av tiden är vi troligtvis offline om inte bilden visar att vi är online.

Så här ser det ut om vi är online.
Vi är online

Så här ser det ut om vi är offline.
Vi är offline

Vi hoppas att ni kunder uppskattar denna nya funktionen som kommer att hjälpa både er och oss. Du hittar våran live supports ikon på alla huvudsidor i menyn över, högst upp till vänster eller höger. Dock så har vi inte installerat den på våran startsida, men det kommer vi att göra så småningom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *