Mer PHP-minne – samma kostnad!

Posted · Add Comment

Kraftfullare webbplatser växer fram varje dag. För att de ska fungera korrekt krävs det mer prestanda/kapacitet av sitt webbhotell. Webbdo har ordnat detta för sina kunder genom att utöka PHP-minnet på samtliga kontot – detta till samma låga kostnad som tidigare!

PHP minnet på webbhotell - server rack

För er som inte visste har vårt minsta webbhotellkonto idag bra med PHP-minne. Hela 356 MB för att vara exakt!

356 MB är väldigt högt med tilldelat PHP-minne. De flesta CMS verktyg klarar sig på under 150 MB om man använder standard tema och plugins. Men vem vill göra det? Precis, man vill utveckla och skapa sin egen touch av sin webbplats. Man vill inte att den ska se ut som alla andra! Därav om man exempelvis köper ett premium WordPress tema kan man behöva mer än denna standarden. Och därför har vi nu minimum 356MB utrymme av detta.

Inte tillräckligt med 356 MB i PHP-minne? Ingen fara – vi har totalt 4 olika kontotyper att välja mellan där det största just nu erbjuder 2048MB i PHP. Inte dåligt eller hur?

Läs mer om vad varje konto har för tekniska specifikationer här.

Definierat PHP-minnet / konto

  • Webbdo Silver: 356MB
  • Webbdo Guld: 612MB
  • Webbdo Diamant: 1024MB
  • Webbdo Special: 2048MB

Förutom detta erbjudes det mer och kraftfullare verktyg desto bättre konto man har. Inte så konstigt kanske då det är olika priser för varje enskilt webbhotell.

Redan kund hos oss?

Om du redan är kund hos oss har du redan i Januari 2019 fått denna utökningen av PHP-minne på ditt konto. Du behöver inte göra någon inställning eller kontakta oss. Allt är redan ordnat så du kan nu utnyttja full potential av ditt webbhotellskonto hos oss.

Som också nämnt tidigare i flera andra blogginlägg likt detta som ej kan återupprepas för mycket. Alla våra webbhotellskonto har dedikerade resurser. Med detta menas att det du köper är helt och hållet ditt egna att utnyttja. Ingen annan kund på vårt webbhotell kan utnyttja dina resurser. Det är det som skiljer Webbdo från många andra webbhotell där ute!

Vi skriver mer ingående information om detta samt går in mer på djupet om varför du ska välja webbdo webbhotell här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *