Möjligheterna på Internet

Posted · Add Comment

Det finns hur mycket möjligheter som helst på Internet, men det är en sak som håller många borta från denna världen, och det är kunskapen om webbutveckling. Många gillar att höra om vilka chanser dem kan ha och starta något via nätet, det kan vara en webbplats, en enklare blogg eller varför inte ett företag? Men när de sedan ska komma till skott och påbörja det så tar de ett steg tillbaka! För de vet knappt var de ska börja och istället för att göra en sak först så lägger man ner sin möjlighet om Internet.

Så kan du med hjälp av Webbdo komma igång!
Jag har hört det flera gånger av mina kunder att de behöver hjälp med att starta upp något på nätet. Men då vet de inte riktigt vad de vill göra, men en sak är de säkra på, och det är att de vill tjäna pengar.
Känner du precis så här som många andra gör, att du vill starta något på Internet men att du inte riktigt vet vad? Då kanske jag kan hjälpa dig att komma igång med det! Jag har kunskapen och alla verktyg som krävs, så kontakta mig via kundtjänst och berätta om ditt problem, så kan jag lova att jag löser det till dig. Lämna gärna också ett telefonnummer om du vill att jag ringer upp dig för att diskutera dina möjligheter på Internet.

Lite bakgrund till varför jag vill att andra startar något på Internet.
Som jag sagt tidigare i artikeln så finns det otroliga chanser online. Man behöver inte vara ett geni för att lyckas heller, man behöver endast ha en tanke om att man vill prova på något nytt. Och det är därför som jag vill ge dig möjligheten till att testa något nytt i ditt liv. Jag tycker inte att man ska gå för seriöst in på det i början, man kommer att märka att Internet inte är något för en rätt snabbt. Men att prova på, det är väl inte hela världen om det inte skulle lyckas, för då har man i alla fall provat.

Enkla steg för dig som redan har lite kunskap om webbutveckling och vill starta en e-butik.

 1. Man måste först och främst ha en tanke kring det hela, varför vill man starta genom på Internet?
 2. Vad vill du utveckla och sälja? E-butik som säljer produkter och tjänster till privatpersoner och/eller företag?
 3. Skaffa en domän som är grunden till hela din verksamhet.
 4. Ha din sida online 24 timmar om dygnet med hjälp utav ett webbhotell.
 5. Börja utveckla din verksamhet genom att bygga upp en webbplats. Använd program som WordPress, e-handelslösningar för e-butik eller ett enklare program som frontpage.
 6. När verksamheten har fått en plattform att stå på så bör du göra tester i orderformuläret, kontakt formuläret så att allt fungerar som det ska.
 7. Marknadsför din webbplats genom sökmotorerna. Annonsering vi Google Adwords samt genom sökmotoroptimering. (För att det sistnämnda ska fungera bra så krävs det att du byggt din sajt med SEO grunder och enligt sökmotorernas riktlinjer).
 8. Kunderna / besökarna kommer att komma redan första dagen då du lanserar din nya sajt.
 9. Ha ett lanseringserbjudande som gör att du lockar kunden till att köpa redan på landningssidan. Du behöver inte gå så mycket plus på dina försäljningar nu i början, det räcker med att du marknadsför dig utåt så att kunderna få en positiv tanke runt din verksamhet.
 10. Leverera produkterna i tid som du säljer, det finns inget mer frustrerande för kunden att inte få sina varor i tid.
 11. Ha god support med dina kunder, det uppskattas väldigt mycket.
 12. Kontakta kunder som redan köpt av dig en gång genom e-post eller telefon och erbjud dem rabatt koder för att locka dem att köpa mer.
 13. Locka in nya kunder genom att ge dem rabatt på produkter i din webbshop. Det kan vara att de får 50 kronor avdraget om de köper för 500 kronor eller mer.

Som du ser så behöver det inte vara så svårt att bygga upp en verksamhet på Internet. Detta var bara ett exempel på hur man kan utveckla en möjlighet, det finns flera andra vägar att gå också. Vill du ha hjälp med detta så kan du kontakta mig via kundtjänst i menyn över, jag diskuterar gärna din tanke kring det hela.

Fler artiklar inom ämnen som kan vara av intresse för dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *