Nya referenser över webbdesigner

Posted · 1 Comment

Jag uppdaterade nyligen Webbdo.se genom att lägga till en ny kategori med referenser över webbdesigner som jag jobbat med. Man kan även ta sig dit genom menyn under ”webbdesign”, där står det ”referenser”. En del av webbplatserna har jag faktisk tillverkat av eget intresse då jag älskar allt inom webbutveckling. En webbplats som jag gjorde till mig själv ser man på bild under. Det är en hälsosida med inriktning på bantningstips där besökarna själva kan lägga till sina egna tips och råd om bantning. Besök den gärna genom att skriv in http://www.bantningstips.net/ i din webbläsare.


Webbplatsen är inte 100% färdig ännu, lite mer bilder och redigering i css koden måste fixas. Men annars så är jag själv nöjd med resultatet. Webbdesignen och webbplatsen är sökmotoranpassad och kommer med min hjälp och kunskap att få bra med trafik från sökmotorerna. För mitt expertområde är just sökmotoroptimering, så det kommer nog inte att vara några problem att ta några bra positioner i Google. Jag kommer att återkomma till denna artikeln inom några månader med hur det har gått med utvecklingen av denna webbplatsen.

Statistik just nu:

  • Publicerades: 12 februari 2010
  • Unika besökare per dag: 1-3
  • Sidvisningar per dag: <10
  • Antal indexerade sidor i Google: 7/10
  • Antal inlänkar till domänen: 1 stycken
  • Antal skribenter: 1
  • Optimerad för (sökord): Visas inte

Läs mer om hur jag kan hjälpa dig att bygga en unik och sökmotoranpassad webbdesign till din webbplats. Fyll gärna i formuläret på nästa sida också så jag kan få en bredare profil över vad du vill ha för design (det är inte bindande att skicka in en förfrågan).

 
One Response to "Nya referenser över webbdesigner"
  1. tatil skriver:

    Fint. Grattis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *