Öka sin försäljning

Posted · 2 Comments

Jag är helt övertygad om att man kan öka sin försäljning rejält genom att synas där kunderna letar, eller håller du inte med?

Bild på en graf som visar en posetiv investering

Genom sökmotoroptimering kan man uppkomma stora saker och synas där kunder är, alltså på en av de bästa platserna som finns, och det behöver inte kosta en förmögenhet. Genom sökmotorerna som redan idag många kunder letar igenom finns det gott om pengar att hämta, men dock inte för de som inte syns. Skulle du vilja synas i Google´s sökresultat efter tjänster och produkter du säljer, i alla fall i topp 10? Då behöver du inte leta längre, efter att du varit i kontakt med mig så kommer du inte längre vara i behov av sökmotoroptimering. För jag kommer att fixa allt till din webbplats så att din webbplats uppnår det resultatet jag sagt.

En grundlig sökmotoranalys där jag går igenom kostnadsfritt om vad som kan göras och behöver göras för att uppnå resultat. Utifrån det så prissätter jag vad hela sökmotoroptimerings processen kommer att kosta. Och nästan på alla kunderna webbplatser som jag arbetat med idag så behövs det en on-page optimering. Där efter kommer off-page som är en mer utdragen metod för att hamna högre upp i träfflistorna.

Jag arbetar efter ROI (return on investment)
Självklart vill jag inte att mina kunder ska förlora pengar på att anlita mig för SEO uppdrag. Därför lämnar jag alltid en analys för hur det kan gå till efter, samt under processen med sökmotoroptimeringen. Så att kunden vet vad de får igenom i just ROI (return on investment) från mitt uppdrag. Jag menar investerar en kund 30 000 kronor så vill jag själv att kunden ska tjäna minst 31 000 kronor, så att både mitt företag (Webbdo) och kundens företag tjänar på det. En bättre deal finns inte, så börja investera i ditt bolag redan idag och öka försäljningen genom att synas där kunderna letar!

Läs mer om sökmotoroptimering samt fyll i formuläret för en kostnadsfri sökmotoranalys.

Intresserad av att veta mer? Läs då följande artiklar…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *