PHP 7.1 och MySQL 5.6

Posted · Add Comment

16webbhotell med inställningar för PHP 7.1

Denna artikeln har blivit uppdaterad med https://www.webbdo.se/php-5-6-och-mysql-5-6/ gällande PHP 2023-06-16.

Samt även för MySQL på denna sidan https://www.webbdo.se/mysql-5-6-uppgradering-till-mariadb-10-3/ gällande MariaDB.

Utvecklare se hit, sugen på att testa PHP 7.1 med MySQL 5.6? Då har vi nu uppgraderat vårt webbhotell med just dessa versionerna på alla konton. Men om du vill använda en äldre PHP version så har du fortfarande möjlighet till detta då vi använder oss av CloudLinux på våra servrar. Vi har valt att uppgradera både PHP och MySQL för att efterfrågan varit stor bland våra kunder. Men för att anpassa för majoriteten har vi valt att lägga in just ett tillägg så att varje enskilt konto kan köra just sin version och behöver då inte vara anpassad till vad andra kunder använder. Som vi sagt innan, närmare en VPS kommer man inte när vi talar om våra webbhotellskonton.

Vad skiljer sig PHP 7.1 från äldre versioner?

Ur teknisk synpunkt kan ni som är intresserade läsa mer här samt på den officiella PHP sidan och vad som är nytt.

I det stora hela kan den som byter till PHP 7.0 eller 7.1 från en 5.x version räkna med mycket bättre prestanda. Detta då 7.x är helt ombyggd för att leverera allt blixtsnabbt! Detta tillsammans med våra supersnabba SSD kan du som webbhotellskund räkna med att få en väldigt snabb webbplats! Detta hjälper dig givetvis att ranka bättre på Google och få nöjda besökare.

För finns det något mer irriterande om en webbplats laddas sakta trotts att man har världens snabbaste fiber? Detta undviker du med Webbdo om du väljer en ny version av PHP som vi erbjuder!

Testa oss innan köp!

Som vi sagt sedan starten 2009 av vår verksamhet så vill vi endast ha nöjda kunder på Webbdo. Vi erbjuder därför alla kunder 30 dagars öppet köp på alla våra webbhotellskonto. Är du som kund inte nöjd återbetalas* kostnaden för ditt webbhotell. Vi kan erbjuda detta då vi är så pass säkra på att du kommer att bli nöjd. Detta då vi använder den enkla men även avancerade kontrollpanelen cPanel. Och prestandan som vi bevisat tidigare mäter sig över majoriteten av webbhotell är heller inget som vi vill hålla tillbaka. Kunder får blixtsnabba hemsidor hos oss. Och ännu snabbare blir de nu med PHP 7.1 och MySQL´s senaste version. Välkommen du också!

Se teknisk dokumentation över vårt webbhotell för att få en större inblick över vad vi erbjuder.

*Hela summan för webbhotell återbetalas om kunden inte är nöjd inom 30 dagar. Exkluderat är startavgift och domänkostnader som Webbdo betalat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *