Planerat underhåll: 18-20 Januari 2014

Posted · Add Comment

Bild på server med hårdvara

Uppdatering: Detta underhållet gick över förväntan. Underhållet var planerat i totalt 3 dagar, varje dag planerades 8 timmars underhåll. Av totalt 24 timmars underhåll hade vi endast 7 minuters nertid.

Först och främst vill vi passa på att önska dig ett gott nytt år och ett lyckosamt 2014! För det andra kontaktar vi dig idag för att uppmana dig om att vi har ett planerat underhåll i olika stadier från den 18-20 Januari. Vi kommer att uppgradera kärnan i vårt nätverk och byta ut våra hårdvarukomponenter med uppdaterad utrustning. Detta ger ökad kapacitet och säkerställa långsiktig stabilitet och tillväxt. Dessa uppgraderingar är nödvändiga och ger oss möjlighet att erbjuda nya spännande tjänster och produkter.

Under dessa tre dagar kan driftstörningar uppkomma. Vi kommer att försöka att minimera detta så mycket det går. Vi beräknar att webbhotellet endast kommer att vara otillgängligt i maximalt 20 minuter per dag under våra 8 timmar planerade underhåll.

Planerade underhållet – Tid och datum

  • Lördag 18 Januari klockan 05:00 – 13:00. (Totalt 7 minuter nertid)
  • Söndag 19 Januari klockan 05:00 – 13:00. (Ingen nertid rapporterad)
  • Måndag 20 Januari klockan 05:00 – 13:00. (Ingen nertid rapporterad)

Vi tackar för er förståelse till dessa underhållen som kommer att göra Webbdo webbhotell ännu bättre än det är idag! Även om det blir en stor utmaning för oss 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *