Planerat underhåll: 27 Januari 2013

Posted · Add Comment

Koppling i serven på vårt webbhotell

Uppdatering: 27/1-13: Uppdateringen gick väldigt bra. En nertid på cirka 1 minut.

Nu är det dags igen, den 27 Januari klockan 18.00 har vi ett planerat underhåll som berör samtliga kunder på vårt webbhotell. Detta är ett åtagande för att tillhandahålla högkvalitativt webbhotell för dig som kund. Uppgraderingen är för att förbättra kapaciteten och tillförlitligheten i vårt nätverk. Allt för att göra det bättre för dig som kund.

Vi beräknar att denna uppdateringen tar runt 1-2 minuter, precis som förra underhållet tog den 20 Januari. Men trotts detta har vi satt en tidslinje på 2 timmar utifall något skulle gå snett.

Vi hoppas att du som kund har överseende med detta då vi hela tiden försöker ligga i framkanten med vårt webbhotell. Vi nöjer oss själva inte med att vi ska vara ett bra webbhotell. Vi vill vara bäst, och därför har vi dessa planerade underhåll i vår infrastruktur.

Under uppgraderingen kommer ni inte ha möjlighet att kontakta våran support då webbdo.se också kommer att ligga nere. Vi hänvisar istället till vårt Twitter konto om ni har några frågor under tiden underhållet pågår.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *