En privat webbyrå

Posted · Add Comment

Jag har nu bytt affärsidé och gått över helt till att vara en mer privat webbyrå där kunden ska känna sig mer säker och mer betydelsefull. Idén kom då upp av en nuvarande kund som tyckte att jag arbetar på ett helt annat sätt med supporten. Som då gjorde att kunden kände att jag endast fokuserade på hon men när det i själva verket var flera andra också. När jag sen tänkte efter så kanske det är de som jag ska visa utåt istället för att vara en av de billigaste webbyråerna som finns på Internet. Det behöver jag ju inte visa för alla har ju egna ögon att läsa med så det kommer kunden att se själv.

Alla priserna är som de var innan. Det är endast texterna som jag har ändrat så att de blir trevligare att läsa för kunder som är intresserade av mina tjänster. Jag hoppas nu att de som besöker Webbdo får en mer personlig känsla där de känner att en person verkligen talar till dem och ingen annan.

Vilka fördelar finns det med min privata webbyrå?

  • Jag talar till dig som person och det är endast jag som kommer att sköta supporten med dig, ingen annan. Detta medför att jag kommer att ha hum om vad du försöker åstadkomma med ditt projekt. Om du får problem i framtiden så vet jag redan vad problemet har varit innan och kan på så sätt hjälpa dig snabbare.
  • Kunder som använder mitt webbhotell eller vill veta mer om någon tjänst jag erbjuder kan kontakta mig på bara några minuter mellan 08.00-16.00 alla vardagar via live support. Resterande tid kan jag nås via e-postformuläret. Går det inte att lösa via e-postkommunikation så kommer jag att ringa upp kunden i fråga och hjälpa via telefonkonversation.
  • Är du redan kund idag eller om du kommer att bli det inom en snar framtid så kommer jag att göra allt för att du ska känna dig speciell som kund. Jag kommer inte att tillåta att du är missnöjd med något, jag ska göra allt för att du ska trivas som kund på Webbdo.se!
  • Alla de större webbhotellen eller webbyråerna kan inte utlova dessa kraven för att de inte har resurser till det. Att ha 15-20 anställda ger inget personligt intryck som min webbyrå gör. Och priserna är inte heller attraktiva för kunder som har någon uppfattning av vad priserna ligger på webbhotell, sökmotoroptimering och webbdesign. Synar man Webbdo så hittar man väldigt bra priser på mina tjänster som ändå inte drar ner på kvalitén av någon tjänst.
  • Flera års erfarenhet av webbutveckling och allt som tillhör det. Innan jag startade min webbyrå Webbdo så har jag, precis som alla andra sysslat med webbplatser som har reklam på sig. Därför så vet jag hur det fungerar för dig som idag vill börja med detta. Jag vet precis hur du ska göra och vad du inte ska göra. Kontakta mig via kundtjänst eller live supporten så ska jag berätta mer om detta utan att det kostar något för dig. Vilken annan webbyrå kan göra detta gratis?
  • Webbdesign som idag är väldigt konkurrens utsatt gör det inte lätt att skaffa kunder. Men har man en garanti som jag ger kunder så är det inte så svårt för kunden att välja rätt företag till sin webbplats design. De webbdesigner jag idag har utvecklat och lämnat vidare till kunden har endast varit såna som kunden varit nöjd med. Ingen har varit misslyckad!
  • Är någon kund inte nöjd med någon av min tjänst så gör jag så att han / hon eller företaget blir det. Jag vill inte att någon ska känna sig mindre viktig, alla ska ligga på samma nivå och få min personliga service.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *