Så bra är vi i jämförelse

Posted · Add Comment

Bild som tas i snabb hastighet

Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att ha en säker och trygg miljö för sin hemsida som hela tiden fungerar som det ska. Och detta gör vi allt för att säkerställa så att det blir så. Och just därför har vi underhåll då och då för att kolla så att allt fungerar som det ska med våran hårdvara och mjukvara. Så sent som i förra veckan hade vi ett planerat underhåll som vi beräknade skulle ta 3 timmar, men vi var klara på under 1 timme. Allt var som vi förväntade oss, men vi ville dubbelkolla. Och under tiden vi gjorde detta så slängde vi in extra kraft i våran server som gör att vi drar om våra främsta konkurrenter i prestanda när det kommer till webbhotell.

Graf över prestanda på server från Webbdo

Som du kan se över i grafen så har laddningstiderna i MS (millisekunder) sjunkit med lite över 110%. Grafen är tagen från webhosting-benchmark.com/rank där du även själv kan gå in och kolla aktuella laddningstider för olika webbhotell just nu. Webbdo ligger i detta nu på en andraplats, tätt inpå företaget Admax. Det har vi gjort sedan vi installerade bättre prestanda i våran server. Men vi nöjer oss inte där, vi har självklart som mål att inta förstaplatsen där också. För om vi tittar på webhosting-performance.com så har vi en stabil förstaplats. Där jämförs prestandan på fler webbhotell som finns över hela världen. De större företagen som erbjuder serverplats som Binero, One, FSData, City Network och Loopia ligger långt ifrån våra resultat. Men resultaten varierar hela tiden beroende på hur upptagen serven är som det mäts ifrån.

Med detta vill vi inte säga att något webbhotell är bättre än det andra, det finns fler saker att jämför med. Men för dig som kund kan det vara intressant att ta del av denna informationen när du letar efter ett webbhotell. Prestandan har trotts allt väldigt stor betydelse när det kommer till hastigheten på en hemsida. Och kunder som väljer vårt webbhotell kan förvänta sig att ha en snabb laddningstid av sin hemsida.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *