.SE domän gratis

Posted · 2 Comments

Många kunder vi har idag är otroligt nöjda med våra internettjänster och kompetens inom detta. Nu vill vi att fler väljer oss och se vad vi går för. Just därför utökar vi en tjänst med ett extra erbjudande! Nu får nyregistrerade avtalskunder en gratis .SE domän utan extra kostnad! Innan hade vi endast ett fåtal domännamn som kunden fick kostnadsfritt, men nu ingår även en .SE domän vid köp av webbhotell! Detta är vårt sätt att välkomna nya kunder till våran webbyrå med utökat till ett exklusivt webbhotell i Sverige.

Som kund får man direkt 109 kronor + moms avdraget av oss för denna svenska toppdomän på fakturan. Väljer man dessutom ett större paket på sitt webbhotell så får man antingen 1 extra månad eller 3 extra månader beroende på val. Ett bonusprogram som våra konkurrenter inte kan erbjuda tillsammans med det nya heta erbjudandet om en gratis domän.

Uppdaterat: Ta chansen att vinna ett gratis webbhotell med inkluderat domännamn! 2 nya vinnare varje månad…

Välkommen som kund till Webbdo!

 
2 Responses to ".SE domän gratis"
 1. Nabil skriver:

  Hej kan ni fixa en döman som ska heta Försvar”XXXXX”.se

  • blank webbdo skriver:

   Hej!

   Självklart, men om du vill ha en domän registrerad rekommenderar vi att inte skriva ut det öppet på Internet. Vi tog bort det sista ordet i din domän. Vill du registrera en domän kan du gå till http://www.webbdo.se/domaner/ Det krävs dock att du har ett webbhotellskonto hos oss också för att vi ska kunna registrera ditt domännamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *