Guide om sökmotoroptimering

Posted · Add Comment

SEO text om e-bok

Uppdatering 2016-01-15: Om du arbetar aktivt med SEO eller bara vill lära dig mer inom ämnet rekommenderar vi istället vår artikel om Google dokumentet som just släppt. Informationen under skrevs för flera år sen och innehåller därför inte det senaste inom branschen. Just därför rekommenderar vi länken över för dig som vill ta del av nyare information som återspeglar en sökmotoroptimerares vardag mer. Denna innehåller två väldigt viktiga dokument som man bör läsa om och om igen så att det nöts in!

Artikel under är från 2011

Igår skrev officiella Google Webmaster Central Blog om att dem uppdaterat sin egna grundhandbok om sökmotoroptimering till flera olika språk. Titta vilka språk den finns tillgänglig på eller ladda ner den svenska versionen direkt på PDF. Detta är en bok för nybörjare som vill lära sig grunderna i SEO, men jag tycker även att dem som jobbar med sökmotoroptimering dagligen bör ta en liten titt. Några nya saker som kommit in är hur man ska göra sin webbplats mobilanpassad och hur man dirigera om sina besökare rätt. Samt talar om för Google boten hur dem ska genomsöka en sida.

Guiden är långt ifrån fulländad

Som man kan läsa ovanför så är detta bara en grundhandbok, den är långt ifrån fulländad. Men är man en Webmaster så är det en bra början att bygga sin hemsida/blogg efter just denna guiden. Men även om man gör detta så finns det inga garantier för att man kommer att få ett bra resultat i det organiska sökresultatet. Google håller inne med en del information som gör att man kan få högre positioner ganska snabbt. Men detta gör dem rätt i då det är mer åt Gray Hat SEO än White hat SEO som man kan läsa mer om här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *