SEO konsult för din hemsida

Posted · 1 Comment

Bild som beskriver en komplett analys av SEO konsult

Komplett analys utan dolda avgifter!

Vi vet hur frustrerande det kan vara när ens konkurrenter hamnar före en i sökresultatet efter det man säljer. Man kan ha en bättre hemsida, billigare produkter, starkare inlänkar och bättre upplägg men trotts detta så vill inte Google placera ens egna sida högre än företag man konkurrerar med. Man kan ha testat olika saker och gjort vissa optimeringar utan att resultatet ändras. Och just nu vet man inte vad man kan göra, förutom att ta kontakta med en SEO konsult som oss på Webbdo! Då kan man helt klart utesluta vissa saker om varför andra ligger före en i SERP (sökmotorernas resultatsida). Och göra något åt det!

Ibland måste man som företagare tänka utanför boxen. Att göra allt själv är inte alltid den bästa lösningen, men oftast den billigaste! Men om man jämför tiden man lägger ner och värderar den till pengar så ser man oftast att den lösningen man trodde var billig är dyr. Så om du som företagare söker en SEO konsult som kan kolla igenom din hemsida så skulle vi på Webbdo jättegärna vilja åta oss det jobbet. Priset variera beroende på analys, antal sidor och efterforskning runt inlänkar. Men det brukar hamna omkring 1600 – 6000 kronor + moms för en komplett analys!

Vad gör en SEO konsult?

För den som inte är insatt i branschen så kan man som företagare köpa grisen i säcken. Det vill säga om man väljer fel företag som ska analysera och konsultera ens företagssida. Men väljer man oss så kan man vara garanterad ett bra pris med en komplett analys av vad som behöver göras. Under finner man en lista av vad man kan förvänta sig av oss som SEO konsulter!

  • Analys av källkod för att se om hemsidan är byggd korrekt för alla webbläsare och sökmotorer.
  • Strukturerar och analyserar den interna länkningen.
  • Kollar titel, beskrivning, h-taggar och innehållet för att se om det är tillräckligt bra eller om något behövs läggas till / tas bort.
  • Innehåller bilder alt- och titel taggar.
  • Analyserar URLerna för att se om dessa är sökmotorvänliga.
  • Var kommer besökarna ifrån och hur kan dessa blir fler är även en viktigt del som vi konsulterar om.
  • Andra viktiga faktorer analyseras (sidkarta, inlänkning, extern länkning och inte minst konkurrenterna).

Priset variera som sagt beroende på analys. Det som gör att det sticker iväg är om det finns många konkurrenter på marknaden. Då kan det ta lite tid för oss att analysera de främsta inom området. Men detta får självklart du som hyr in SEO konsultation av oss redan på innan. Så inga dolda avgifter kommer att finnas! Allt visas i offerten man får av oss innan SEO konsulten påbörjas!

Intresserad av att få en offert av oss för att göra en komplett SEO analys av din hemsida? Kontakta oss via kundtjänst eller läs mer om sökmotoroptimering på våran standardsida!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *