Sökmotorerna älskar innehåll

Posted · Add Comment

Skriver innehåll till sökmotorerna

Har du en hemsida eller blogg som inte har så mycket innehåll (text) på? Då är det dags att skaffa det om du vill ha fler besökare. Sökjätten Google samt de andra sökmotorerna Bing och Yahoo älskar text, texter i massor. Ju mer innehållsrik text du har på din hemsida eller blogg ju mer kommer din sida att synas i sökresultaten och detta är lika med mer trafik till alla dina sidor. Skriv långa sidor med mycket text, detta älskar alla söktjänsterna samt att det är grunden till bra sökmotoroptimering.

Varje gång du skriver nytt innehåll så kommer det för eller senare en liten robot som sökmotorerna har skickat till din sajt för att granska den. Har du uppdaterat din sida då så kommer de att ge dig mer ”status” högre rankning. Dock så är detta en långsiktig process som oftast tar tid. Men det tjänar man på i längden. Vi på Webbdo uppdaterar denna sidan nästan varje dag med nya artiklar inom våran bransch. Det krävs för att vi är i en mycket konkurrens aktig marknad, gör vi inte detta så kommer vi inte att synas i SERP:en som är väldigt viktigt för att vi ska kunna få kunder till våra tjänster. Det måste du också göra för att kunna konkurrera med dina rivaler och köra över dem. Annars kommer de att göra det mot dig.

Vi ger ut gratis information om sökmotoroptimering, det är för att vi vill synas i alla möjliga söktermer som har sökordet i sig. För vi erbjuder ju denna tjänsten till företag och även privatpersoner. Ibland så måste man erbjuda lite information utan någon kostnad för att få kunder. Annars så kanske de inte vet att du verkligen är bra på något specifikt område. Och det är även bra för att du får ju besökare till din sida från alla sökmotorer, vad du än skriver om.

Så dominerar du i sökmotorerna

  • Skriv unikt innehåll.Bild på när vi skriver gratis artiklar
  • Skriv mycket innehåll.
  • Uppdatera ofta.
  • Ge gratis information, inte för mycket.
  • Fokusera på 3-4 ämnen på din sida.
  • Skaffa naturliga länkar till ditt innehåll.
  • Länka till andra sajter inom ämnet.

Hur ska man hinna med att skriva nytt innehåll till alla sina sidor?
Det är alltid ett problem, driver man flera sidor inom olika ämnen kan det vara problem att hinna med att uppdatera varje sajt, varje dag eller varje vecka. Man får helt enkelt bestämma sig vilken hemsida / blogg man vill lägga ner mest kraft på. Man bör först och främst fokusera på den sidan som ger en mest trafik, för trafik är oftast lika med pengar för de flesta sidor.

Vi skriver gratis SEO artiklar till dig

Hinner du inte med att skriva nytt och unikt innehåll till dina sidor? Då är det inte längre ett problem för dig, vi skriver gratis artiklar som är SEO anpassade för dina sidor. Det kvittar vad det är för innehåll, vi skriver ändå bra och intressanta artiklar till dig utan någon kostnad. Det enda vi begär är att vi får placera 2-3 länkar i den, till relaterade hemsidor eller bloggar inom det innehållet vi skriver. Kontakta våran kundtjänst med vad det är för sida/sidor så återkommer vi till dig när en ny artikel är skriven. Du får sen bestämma själv om du vill publicera den eller inte. Kontaktar du oss idag så har någon av våra skribenter skrivit den klart på mindre än 2 dagar. Enkelt och smidigt utan några krav förutom våra länkar.

Vi garanterar dig resultat
Genom att låta oss skriva en artikel på din hemsida eller blogg utan någon kostnad för dig. Så garanterar vi att den kommer att synas i sökmotorernas index inom en vecka. Oftast inom någon timme beroende på vad det är för domän vi publicerar en artikel på. Artikeln kommer att följa sökmotorernas riktlinjer och regler, vi följer våran egna lista om vad som är viktigt vid sökmotoroptimering av en sida. Genom att kontakta oss redan idag som bara tar ett par minuter så kommer du ha en sökmotoranpassad artikel på din sajt inom 2 dagar. Enkelt och gratis för dig och sökmotorerna kommer att älskar dig ännu mera med helt nytt innehåll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *