Sökmotorregistrering

Vi hjälper företag och privatpersoner att registrera deras webbplatser i dem främsta sökmotorerna som idag är Google, Bing och Yahoo. Detta gör vi manuellt för att undvika att spamma sökmotorerna.

Idag finns det programvaror som kan registrera en webbplats till flera hundra sökmotorer, dock så är detta lite av en försäljningstaktik, det finns inte flera hundra olika sökmotorer som är betraktade som sökmotorer. Det är kataloger och annat. Den främsta sökmotorn som nästan alla använder är Google, du kan exempelvis hitta Google´s sökmotor på den ledande katalogsajten Eniro som inte är en egen sökmotor.

Använder man en programvara som automatiskt ska skicka iväg en webbplats till flera olika sökmotorer så kan det hända att den skickar iväg samma sida till flera olika webbsidor som säger sig ha en egen sökmotor. Men att det igentligen är Google eller någon annan sökmotor som dem använder sig av. Och då kan det hända att din webbplats har skickats iväg flera gånger till en och samma sökmotor vilket betraktas som spam av sökmotorerna själva! Gör inte detta, låt oss göra det manuellt för att du ska få din webbsida riktigt sökmotorregistrerad.