Sökoptimerad webbdesign – sökmotorvänlig

Posted · Add Comment

Sökmotorvänlig webbdesign

När vi har tittat lite närmare på våran tjänst för webbdesign så har vi märkt att kunder även vill ha sökoptimerad webbplats som lättare hittas av sökmotorerna (sökmotorvänlig). Så nu har vi uppdaterat våran tjänst för detta! Vi erbjuder nu en komplett webbplats byggd med ett CMS (från engelskans Content Management System) system (WordPress) från 4.495.oo kronor exklusive moms. Då kommer kunders webbplatser garanterat bli hittade av de främsta sökmotorerna och besökarna kommer att bli mer på sidan.

Webbdesignen kommer att vara unik och vara passande inom den branschen som kunden är i. Vi erbjuder unik kodning med färg, utseende samt professionella bilder. Vi lägger även till de vanligaste meta taggarna på webbplatsen som gör att indexeringen blir snabbare och mer älskad av söktjänsterna.

Tjänst - Webbdesign standard

Kunder som vill satsa mer på att bli sedda i sökmotorerna bör välja vårt andra webbpaket där det ingår en mer grundlig on-page optimering på webbplatsen. Vi lägger in en sitemap, statistik för att spåra besökare som även ingår i standardpaketet. Vi kan även installera en webbshop som gör det enkelt för era kunder att välja produkter / tjänster och sedan betala med kort direkt på eran webbplats eller via post faktura. Under visas en lista om vad som ingår i webbdesign PRO från oss.

Tjänst - Webbdesign pro

Som ni kan se så ingår det en hel del mer saker i detta paketet. Vi kan även koda och göra så att er webbplats har flera olika funktioner än bara en webbshop. Vi kan lägga till flera andra saker, det är bara att tänka ut en funktion så fixar vi det. Vi älskar när kunder kommer med nya idéer så vi får ett nytt projekt att producera!

Båda våra paket för webbdesign erbjuder en grundoptimering för att synas i sökmotorerna. Det är de absolut bästa sättet att göra det på. Att enbart anlita en webbdesigner som ska fixa en webbsida utan några erfarenheter av vad sökmotoroptimering är blir ett dåligt alternativ, man måste kunna båda för att det ska bli rätt gjort. Men att anlita oss (Webbdo.se) som kan båda dessa sakerna är ett bra alternativ. Kontakta våran kundtjänst för att få veta mer om hur vi jobbar med våra kunders webbdesign och deras webbplatser.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *