Sommaren hindrar inte supporten från att hjälpa dig!

Posted · 3 Comments

Support över sommaren på webbhotell

Vi är nu i Juli månad och sommaren har  börjat på allvar. Temperaturen är just nu runt 26 grader trotts att molnen täcker solen titt som tätt, härligt! Så är vädret just nu i Halland och har varit i flera dagar. Det skulle dock komma in lite skurar i början av veckan men vi håller tummarna på att vi får en lång härlig sommar med många soltimmar! Nu ska vi inte leka väderreporter utan ge dig som kund information om hur supporten är öppen över sommaren…

Under hela Juli och Augusti månad kan du som kund förvänta dig svar inom 3 timmar på tiderna mellan 07.00 och 19.00 varje dag. Inklusive helgdagar som lördag och söndag. Även om det blir över 20-35 grader och klarblå himmel! Med en dator kan man i princip jobbar ifrån vilket ställe som helst. Även om man befinner sig 11 000 meter över havsytan i ett flygplan med Wifi och SSH (vi erbjuder jailed shell på alla webbhotellskonto).

Kom ihåg att våran kundtjänst finns till hjälp för dig hela tiden. Även om det är minsta lilla problem som du inte kan lösa på egen hand så bistå vi gärna med support till detta. Det är bara att kontakta våran kundtjänst så ger vi oss in i problemet och löser det oftast vid första kontakten (first call resolution).

Ett tips är också att leta i vårt arkiv efter användbara guider för hur man löser de vanligaste problemen.

Succé kampanjen forsätter med ytterligare sänkt pris!

I och med att vi nu är mitt i sommaren och håller tummarna för bättre väder så tänkte vi ge lite krut till våran kampanj. Tidigare har alla nya kunder kunnat köpa vårt populära webbhotellskonto Webbdo Guld för 321 kr. Vi gör nu ytterligare en prissänkning och erbjuder detta paketet för endast 297 kr med inkluderat domännamn! Ja du läste rätt, under 300 kronor får du Webbdo Guld med tillhörande domännamn i ett helt år! Ingen extrakostnad eller dolda kostnader! Det är bara att göra en beställning idag medans denna kampanjen pågår.

Läs mer om vår kampanj på webbhotell och öppna upp ett nytt webbhotellskonto redan idag! Vår support står berädda att ta emot din beställning och svara på alla eventuella frågor du har.

 
3 Responses to "Sommaren hindrar inte supporten från att hjälpa dig!"
 1. blank LG Nilsson skriver:

  seabear.se/cpanel går inte att logga in på igen! Vad har hänt???

  • blank webbdo skriver:

   Hej,

   Kommer inloggningsrutan upp när du besöker seabear.se/cpanel/ ?

   Om inte så beror det på att du försökt logga in för många gånger med fel inloggningsuppgifter. Vi har denna spärren av säkerhetsskäl. För att häva detta måste vi veta ditt IP-nummer. Du kan gå till http://www.whatsmyip.org/ för att se ditt IP-nummer. Vänligen skicka detta till kundtjänst (i menyn) och beskriv vad felet är så kommer du snart kunna logga in igen.

 2. blank LG Nilsson skriver:

  Kan inte logga in på cPanel. Har skrivit om detta tidigare igår och idag. Varför svarar ni inte?

  Min IP: 158.174.1.233

  Hälsningar
  LG Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *