Specialanpassat alla våra webbhotell samt prishöjning

Posted · Add Comment

Uppdaterat 2019-09-01

Under de senaste veckorna har vi specialanpassat alla våra webbhotell. Kontona skiljs nu mer åt än vad de någonsin tidigare gjort om man bortser från utrymmet och bandbredden. Exempelvis har Webbdo Guld fått en rejäl höjning av PHP-minne med totalt 512MB från tidigare 256MB som fortfarande återfinns på Webbdo Silver. Hoppar vi över till Webbdo Diamant har alla kunderna som har detta paketet fått sin kvot höjd till 1024MB samt 3 CPU tilldelade från tidigare 1 CPU. En rejäl förbättring på prestandan helt enkelt! Alla kontona har fortfarande samma rutiner för backup samt drivs innehållet från snabba SSD!

Konton att välja på hos Webbdo

Förutom ovanstående så kommer vi fortsätta att leverera en tjänst som presterar utöver det vanliga med otrolig tillgänglighet. Se resultat om hur tillgängligheten är på Webbdo via pingdom (extern tjänst som mäter mot vårt webbhotell).

För att vi ska kunna leverera och kunna investera i hårdvara för att maximera prestandan på våra kunders webbhotellskonto har vi från 1:e Juni 2018 höjt våra priser på webbhotell.

De nya priserna är justerade med följande;

  • Webbdo Silver höjs till 59 kr / månad från tidigare 49 kronor / månad.
  • Webbdo Guld höjs till 99 kr / månad från tidigare 89 kronor / månad.
  • Webbdo Diamant höjs till 149 kr / månad från tidigare 129 kronor / månad.
  • Webbdo Special höjs till 199 kr / månad från tidigare 169 kronor / månad.

Läs mer om alla tekniska detaljer samt priser på webbhotell.

Trotts denna minimala höjning erbjuder vi fortfarande kostnadsfri domännamn första året samt kraftig rabatt på Webbdo Guld från enbart 297 kr för 1 helt år (domän inkluderat)!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *