Större konton till alla!

Posted · Add Comment

Nu ger vi större konton till alla våra kunder, nya som gamla! Om du har ett webbhotell hos oss så har du nog märkt att ditt konto har uppgraderats med både utrymme och trafik! Detta är vårt sätt att säga tack till dig för att du är kund hos oss! Ingen prishöjning, samma billiga pris som innan.

Bild på serverrum som beskriver vårt växande webbhotell

Nya uppgraderingar på webbhotell

  • Webbdo Silver 29 kronor / månad – Detta paketet har fått dubbla utrymmet mot vad det var innan och hela 5000 MB mer trafik! Så nu är det 600 MB utrymme och 15000 MB trafikmängd som finns att få på detta kontot!
    Läs mer om teknisk information om webbhotellet.
  • Webbdo Guld 49 kronor / månad – Ett konto för dig som vill ha flera hemsidor kopplade till 1 konto. Här får man 1500 MB utrymme och hela 33000 MB trafik!
    Läs mer om teknisk information om webbhotellet.
  • Webbdo Diamant 69 kronor / månad – Vårt kraftfullaste webbhotellspaket som passar dig som vill ha allt! Obegränsade databaser, domännamn, subdomäner, FTP-konton och e-postkonton. Allt detta och mycket mer med hela 2900 MB utrymme och trafik upp till 55000 MB.
    Läs mer om teknisk information om webbhotellet.

Vi ska även tillägga att det ingår ett domännamn första året till alla våra konton. Dessutom så ger vi extra månader om man väljer att ta större konton än det minsta, dvs Webbdo Guld +1 månad, Webbdo Diamant +3 månader till samma pris. Det enda är att man får det som en liten bonus av oss… Betala för 12 månader får 1 -3 månader extra!

Läs mer om vårt billiga webbhotell och bli en nöjd kund du också!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *