Tävling – Tjäna 500 kr / kund

Posted · Add Comment

Visar en som vunnit en tävling

Uppdatering: Tävlingen är avslutad!

Då var det dags för Webbdo att anordna sin första tävling där du som återförsäljare av webbhotell kan tjäna 500 kronor för varje ny kund du referera till företaget! Ja, hela 500 kronor för varje kund. Och det bästa är att det kvittar vilket paket som kunden beställer, det kan vara det minsta och trotts detta så får du som affiliate ändå 500 kronor. Men nu när detta är en tävling så måste regler skrivas och de är listade under.

Regler för dem återförsäljarna som vill delta i tävlingen

  • Man behöver inte ansöka specifikt till tävlingen, det räcker med att man har ett återförsäljarkonto hos Webbdo. Har man inte det idag så kan man skapa ett och delta i tävlingen och få 50 kronor i startbonus.
  • Endast företag får delta i tävlingen. Har man inte det men vill marknadsföra Webbdo´s webbhotell ändå så kan man ansluta sig till andra återförsäljarprogram som Webbdo är med i. Men dock så kan man inte delta i tävlingen.
  • Det kommer endast vara 1 vinnare i tävlingen och det är den som referera flest kunder. Så om du som läser detta skulle vinna och har refererat 15 nya kunder så kommer du att tjäna 500 kronor för varje ny kund, och det blir 15×500=7500. Alltså hela 7500 kronor rakt in på kontot! Alla andra som varit med i tävlingen men inte refererat lika många kommer att tjäna 198 kronor / kund vilket inte heller är helt fel!
  • 500 kronor / kund är räknat inklusive moms.
  • Tävlingen gäller i hela Juli, så alla återförsäljare har gått om tid att hitta kunder.

Det var 4 enkla regler som måste accepteras om man vill delta som affiliate i denna tävlingen med att sälja webbhotell till privatpersoner och företag i Sverige. Och jag lovar att det kommer att bli enkelt att tjäna pengar då vi har flera bra erbjudanden till nya kunder som tecknar webbhotell. Bland annat så får alla nya kunder ett kostnadsfritt domännamn och hela 3 månader extra webbhotell utan att betala mer pengar. Bara den starka inkörsporten gynnar dig som affiliate rejält! Och inte för att skryta, men Webbdo är ett av de billigaste webbhotellen i Sverige med sina ynka 29 kronor i månaden för det minsta paketet. Så det gör inte situationen värre för dig som affiliate heller.

Lycka till i tävlingen, har du frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *