Testa vårt webbhotell idag – Din kostnad 0 kr!

Posted · Add Comment

Testa Webbdo webbhotell innan köp

Har du funderat på att testa vårt webbhotell men inte riktigt vågat ta steget med att göra en beställning? Nu har vi gjort ditt val ännu enklare, du behöver endast göra en beställning via denna sidan. Allt är inkluderat precis som om du skulle göra en vanlig beställning av webbhotell. Skillnaden är att du inte behöver betala en enda krona. Din totalkostnad blir 0 kr i 60 dagar. Efter dessa dagar väljer du att fortsätta eller avsluta ditt testkonto hos oss.

Mycket enklare än detta blir det inte…

Flytta domännamn – 0 kr

Välja mellan att peka om en redan befintlig domän som du själv äger till vårt webbhotell. Testa vårt webbhotell och våran fantastiska kontrollpanel i 60 dagar. Din kostnad 0 kr.

Bli tilldelad en domän – 0 kr

Välj att bli tilldelad en domän som vi äger. På denna domänen kan du bygga upp en hemsida och testa av våra funktioner. Din kostnad 0 kr i 60 dagar. Efter dagarna har passerat väljer du om du vill registrera en egen domän eller avsluta kontot.

Registrera domän som du äger – 129 kr/år

Du kan välja att registrera en domän men samtidigt testa vårt webbhotell i 60 dagar. Du betalar endast för domänen ( från 129 kr / år). Väljer du att avsluta webbhotellskontot efter 60 dagar behåller du ändå domänen som du betalat för.

Öppna kort – tryggt köp för dig

En bättre deal är svår att hitta bland konkurrenterna. Hos Webbdo kör vi med öppna kort där du som kund ej behöver oroa dig för att gå in i avtal som du inte är nöjd med. Ända sedan 2009 har vi använt oss av denna affärsmodellen för att du som kund ska känna att du gjort ett tryggt köp av oss.

Intresserad av teknisk information om vårt webbhotell? Om du kollar in den sidan ser du hur generösa vi är med varje webbhotellskonto. Oavsett vilket webbhotellskonto du väljer att testa får du en riktigt bra deal av oss för att göra detta!

Teoretisk sett skulle en kund kunna beställa ett webbhotell idag och avsluta i nästa vecka. Det är vad vi kallar en riktigt schysst deal för alla som vill prova oss som webbhotellsleverantör. Vad väntar du på, gör en beställning av ett testkonto och prova vårt webbhotell i hela 60 dagar utan att betala ett enda öre. Du testar oss sen i 60 dagar i lugn och ro och alla våra applikationer som vi har. När dagarna för testkontot är slut väljer du om du vill fortsätta vara kund eller inte. Enklare blir det inte.

>>> Beställ testkonto här <<<

Läs vad andra kunder säger om oss. Kundundersökningen gjordes under sommaren så det är färsk information för dig att ta del av.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *