Tjäna pengar som återförsäljare

Posted · Add Comment

Tjäna pengar som återförsäljare av webbhotell

Nu kan du tjäna pengar på oss också! Efter många om och men så har vi äntligen lanserat ett återförsäljarprogram på Webbdo! Vi erbjuder affiliate´s upp till 500 kronor för varje förmedlad kund. Detta gäller endast för vårt webbhotell, alltså inte för våra andra tjänster. Till skillnad från de stora webbhotellen som endast erbjuder 15-30 kronor / kund så erbjuder vi 500 kronor som vi tycker är väldigt generöst.

I vårt återförsäljarsystem så spårar vi affiliaten´s besökare genom cookies (kakor). Denna sparas i upp till 60 dagar på besökarens dator. Så om en person besöker oss via en återförsäljarlänk och inte köper direkt så kanske de gör det inom loppet av 90 dagar och då får affiliaten pengar. Denna spårnings tekniken används av de flesta företag som har ett eget återförsäljarsystem. Man kan även använda annat, men vi tycker det är säkrast på detta sättet, både för oss och våra försäljare som vill tjäna pengar seriöst.

Vi har olika marknadsföringsmaterial till våra försäljare. Flera olika storlekar på banners, färdiga text annonser som liknar Google adsense samt även färdiga textlänkar. I varje återförsäljares konto så har vi även installerat en e-postklient som man kan använda och skicka e-post till sina vänner, upp till 3 stycken samtidigt!

Läs mer om vårt återförsäljarprogram för webbhotell och börja tjäna pengar du också. Du ska endast skicka besökare till oss från din webbsida eller via e-post. Vi sköter resten med support och registrering av domännamn samt skapandet av ett webbhotellskonto till kunden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *