Tjäna pengar med Webbdo!

Vi erbjuder bra betalt till alla våra återförsäljare - företag eller privatperson, det kvittar! Bli en av våra aktiva webbhotellsförsäljare och tjäna pengar redan idag.

  • Hög konvertering - du tjänar mer!
  • Bra betalt - upp till 500 kr / kund!
  • Kampanjer och erbjudanden = nöjda kunder!
331

Aktiva återförsäljare

Vill du bli nästa?

Bli återförsäljare - tjäna pengar

Tjäna pengar med Webbdo webbhotellÄr du intresserad av att tjäna extra pengar? Då kan du göra detta genom att bli återförsäljare av webbhotell! Det enda du behöver göra för att komma igång är att bli medlem på något av de listade affiliatenätverken under som är helt gratis. Du kan då tjäna upp till 500 kronor för varje ny kund du skickar till oss. Du behöver inte sköta någon support eller fakturering, allt det sköts av oss. Det enda är att du länkar till oss med din unika återförsäljarlänk som du får efter du ansökt om att få bli affiliate för Webbdo!

Affiliatenätverk som Webbdo är med i
  • adrecord.com (ej aktiv längre)

Om Webbdo och återförsäljarna!

Webbdo är ett starkt växande företag som med hjälp utav sina återförsäljare växer sig större för varje dag som går. Detta genom att de hjälper till att marknadsföra vårt webbhotell som de tjänar bra med pengar på. Det fungerar som så att affiliaten, eller återförsäljaren som det heter på svenska skapar ett konto på Adrecord. Efter godkännande så letar återförsäljaren (Du) upp Webbdo ibland alla andra företag som också ligger på nätverken och ansöker om att få bli återförsäljare. Efter godkännande kan han/hon använda textlänkar och/eller banners och länka ifrån sin egna webbplats/blogg till webbdo.se och tjäna pengar.

Material och kampanjer

För att du som återförsäljare ska få ut så mycket som möjligt och tjäna maximalt med pengar har vi erbjudanden och kampanjer för jämnan. Det kommer att hjälpa dig att sälja mer och på det sättet få en större utbetalning av pengar till ditt bankkonto varje månad. Bland annat kan vi bistå i din marknadsföring med att erbjuda alla nya kunder domännamn i ett år. Det behöver inte kunderna betala något extra för. Även kraftigt rabatterat webbhotellskonto finns att locka nya kunder med.

Så vad väntar du på? Anslut dig till adrecord.com och bli en aktiv återförsäljare du också. Precis som våra andra partners kommer du också se fördelarna med att representera vårt webbhotell då det konverterar väldigt bra!

Läs mer om våra olika annonsformat och se våra banners!

Återförsäljare - Webbdo

Hur funkar det?

När du skapat ett konto hos Adrecord kan du leta upp Webbdo bland alla företag som representeras i affiliatenätverket. När du ansöker till Webbdo kommer du bli accepterad direkt och kunna marknadsföra oss. Du behöver inte ha företag för att kunna göra detta och tjäna pengar.

Är du privatperson kommer Adrecord att sköta beskattningen. Pengarna du tjänar betala ut till dig varje månad precis som om du var anställd vilket man också kan klassa det som. Dock tjänar du ingen fast summa pengar varje månad utan du får betalt för varje kund som ansluter sig istället vilket idag är upp till 500 kr! Om du är en entreprenör eller blivande så är detta en väldigt bra deal då det inte finns någon begränsning för hur mycket du kan tjäna! Ju hårdare du jobbar desto mer tjänar du - enkelt och precis som det ska vara.

Spårning via cookies och unik länk

När du är ansluten till Adrecord och ansökt till Webbdo blir du tilldelad en unik länk som leder till vår sida om webbhotell. Denna länken är endast spårbar till ditt konto och på så sätt kan dina försäljningar ej blandas ihop men andra återförsäljare. Du kommer se antal klick / visningar och försäljningar direkt på ditt konto i realtid vilket gör att du inte missar en enda försäljning.

Alla klick som görs på din unika länk spåras i upp till 60 dagar genom så kallad fingerprint-teknik (cookies - läs mer här). Med detta menas att om en potentiell kund klickar på din länk och kommer till våran sida. Om denna kunden inte köper direkt men kanske några dagar efter. Då registreras ändå denna försäljningen på ditt återförsäljarkonto så att du får provision för försäljningen. Och detta i upp till 45 dagar efter att någon klickat på din länk! Normalt brukar man endast erbjuda 10 dagar på detta men vi på Webbdo tycker att man ska få betalt för det man utfört och detta även i upp till 2 månader efter!

Marknadsföringstips

Att marknadsföra något via Internet idag har aldrig varit lättare. Det finns idag riktigt bra säljkanaler som inte fanns för bara några år sen. Vi talar nu om Facebook (läs mer här), Twitter, Instagram och din egna webbplats. På alla dessa sociala plattformar samt din egna hemsida kan du välja att marknadsföra Webbdo. Detta genom att lägga upp din unika länk som sedan kan delas av flera hundra eller tusentals av dina vänner. I och med detta får man en väldigt bra spridning och kan tjäna bra med pengar.

Vill du gå steget längre kan du använda Google Adwords eller Bing Ads annonsnätverk (betald annonsering). Det kostar några kronor per klick. Men om man räknar på det så kanske du endast behöver göra en försäljning på 30-50 klick för att gå plus minus noll. Nu räknar man givetvis att tjäna på varje affär man gör men att gå jämt ut är bättre än att gå back.

Alla våra återförsäljare ska veta att vi gärna hjälper till i marknadsföringen. Kontakta våran kundtjänst om du har frågor eller fundera över något - vi har alltid en hjälpande hand oavsett situation!