Så fungerar spårningskoden i en textlänk

Våra nuvarande återförsäljare använder olika taktiker för att sälja webbhotellskonton åt oss. De flera använder sig av en enkel textlänk som innehåller en spårningskod. När en kund klickar på länken hamnar de på våran sida om webbhotell som lokaliserar och sparar ner en spårningskod (cookies). Denna är unik och kan endast spåras till återförsäljaren som hänvisat kunden till oss.

Om kunden väljer att köpa och har blivit hänvisad av en återförsäljare kommer pengar direkt att sättas in på kontot hos Adrecord.

Spårningskod i annonsformat

För att göra det enklare att sälja vårt webbhotell för alla återförsäljare har vi även skapat ögonfallande annonsformat i olika storlekar. Dessa kan du som återförsäljare till oss implementera på din hemsida / blogg för att fylla ut tomt utrymme på din sida. När en besökare klickar på en av dessa banners kommer de hamna på våran landningssida om webbhotell. Därefter tar vi han om besökaren och gör vad vi är bäst på – att konvertera denna till en kund!

Vi har gjort åtskilliga A / B tester på denna sidan samt i hela säljkanalen från början till slut. Det är en superoptimerad process som vi analyserar och förbättrar hela tiden. Allt för att övertyga kunden om att vi har en av de bästa tjänsten på marknaden till riktigt bra priser vilket vi också har. Det är väldigt svårt att övertyga någon som sitter framför en skärm och gör sina beställningar. Men vi gjort allt vi kan för att ha denna processen i toppskick!

Våra banners – välj en som passar bäst in på din webbplats

Notera att annonsmaterialet återfinns hos Adrecord – det är därifrån du tar materialet efter du ansökt för vårt företag.

468×60 storlek på annons

468x60 banner från Webbdo

160×600 storlek på annons

160x600 banner från Webbdo

250×250 storlek på annons

250x250 banner från Webbdoi

120×240 storlek på annons

120x240 Banner från Webbdo

728×210 storlek på annons

728x210 banner från Webbdo

728×90 storlek på annons

728x90 Banner från Webbdo

Saknas något storlek som ni skulle vilja ha? Kontakta då våran support som kan bistå med fler storlekar som du kan använda på din hemsida.