Upp till 1000 Mbit/sek

Posted · Add Comment

Nu har vi gjort ännu en kraftfull uppgradering för kunder som använder vårt webbhotell. Vi erbjuder nu upp till 1000 Megabit per sekund i uppladdningshastighet från vår server som standard! Tidigare hade vi 100 Megabit / sekund. Men vi tyckte inte det räckte. Vi vill att våra kunder ska ha det bästa! Så en liten investering från våran sida gjorde att vi ökade hastigheten med x 10.

Uppladdningshastighet från server

Under de senaste 6 månaderna så har vi gjort rejäla uppgraderingar. För den som inte har hängt med i våra uppdateringar på bloggen så kör vi med SSD-diskar, dubbla hexa CPUer samt nu även upp till 1000 MB i uppladdningshastighet.

Men det är absolut inte allt. Vi har även ökat utrymmet på samtliga webbhotells konton och även lagt till 256 MB PHP-minne som standard. Allt detta för att du som kund ska känna att du är värd det absolut bästa inom webbhotellsbranschen! Och vill du veta en annan grym sak som gynnar dig som kund? Vi har inte höjt priset en enda krona! 29 kronor är den lägsta summan du ska få webbhotell för i månaden, och då får du ta del av alla våra uppgraderingar som vi har att erbjuda. Och vi lovar att det inte kommer att stoppa där, det kommer mer…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *