Uppgradering av server – CPU och RAM

Posted · Add Comment

CPU uppgradering på Webbdo

Uppdatering: 19/11: Underhållet är genomfört med väldigt bra resultat! Nertiden beräknades mellan 03.09 – 04.11.

Som vårt åtagande till att levererar vad våra kunder vill ha har vi ett planerat underhåll den 19/11 klockan 03.00 – 05.00. Vi kommer då att uppgradera samtliga servrar med nya robusta CPU (2x Octo-Core Xeon E5-2630 V3 2.40GHz w/HT – Se teknisk prestanda här) samt med dubbla RAM-minnet. Servrarna mår väldigt bra idag med då vi ökar i antal kunder måste denna uppgraderingen ske förr eller senare så nu tar vi i från tårna och skjuter till med denna kraftfulla uppgraderingen i hjärtat av våra servrar.

Är du kund hos Webbdo idag behövs inget åtagande från din sida. Vi kommer dock behöva ta ner hela vår webbhotellsmiljö mellan klockan 03.00 – 05.00 på torsdag i nästa vecka för att kunna genomföra denna uppgraderingen. Detta medför att dina webbplatser kommer vara otillgängliga under denna tiden. Vi har dock planerat in detta då vårt webbhotell är som minst belastat med besökare till våra kunders webbplatser.

Vi hoppas ni har överseende med det planerade underhållet och att ni blir nöjda när de nya CPU:erna och RAM minnena är på plats. För om du tycker att vårt webbhotell fungerar bra idag så kommer du nog tycka att det fungerar en aning bättre och snabbare efter att denna uppgraderingen är på plats. Som Webbdo alltid har stått för sen företagets uppkomst – vi satsar på prestanda och kundnöjdhet. Men detta höjer vi oss ytterligare ett snäpp och levererar det som utlovat under sommaren!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *