Varför WordPress?

Posted · Add Comment

Uppdatering 2016-01-08: Denna bloggposten skrivs den 23 September 2009. Det är lite över 6 år sen. Vi vill bara göra en liten input i detta inlägget om att vi fortfarande använder oss av WordPress för våra egna webbplats samt våra kunders. Om det var enkelt att använda tidigare så har det blivit ännu enklare och bättre nu hela 6 år senare. Vi på Webbdo rekommenderar detta till alla som vill testa att bygga upp en hemsida / blogg eller e-butik. Det passar till alla kategorier!

Lycka till och gratulera till dig om du väljer WordPress som webbutvecklingsverktyg!

Original artikel från 2009

Publiceringsverktyget WordPress (WP) är det bästa verktyget vi har testat för att bygga och koda webbplatser. Det är vanligast att använda verktyget till en blogg. Men nu har det blivit så flexibelt med alla nya uppdateringar att det går att bygga en webbplats på den, som inte alls liknar en blogg. Denna webbplatsen är uppbyggd på CMS (Content Management System) verktyget WordPress, och vi är nöjda med designen. Vi kan enkelt ändra färger lägga till bilder och plugin på bara några minuter. Även videofilmer och ljudfiler utan att krångla med en FTP server. Man gör det i sin egna kontrollpanel i WordPress.

WordPress - KontrollpanelAtt lära sig HTML som man en gång i tiden var tvungen att göra för att bygga en webbsida behövs inte längre. Mjukvaran sköter det åt dig. Man behöver inte kunna länk koder, eller koder för att göra en text fet / kursiv. Det gör man med en knapptryckning. Det bästa med WordPress är att det är helt gratis, man kan koda om programvaran då det är en open source eller göra precis vad man vill! Det kostar inte en enda krona! Det finns CMS system som kostar uppåt 40 000 kronor idag, men vissa är inte ens i närheten att kunna utför åtgärder som WP kan. Så lägg inte ut en massa pengar på det för att bygga upp en webbplats, det är slöseri med pengar.

Plugin till WordPress är som program

Det finns 1000-tals plugins (mini program) som man kan använda sig av för att låta sin webbplats utföra vissa åtgärder. Man kan exempelvis installera ett plugin som sköter besökarstatistiken eller varför inte installera en kontaktsida enkelt. Det finns båda plugin som kostar pengar och som är helt kostnadsfritt. De flesta kostar inte pengar och man klarar sig bra på de som är gratis. Man kan även säga att pluginen är som java script fast lite mer avancerade. Du installerar de du behöver genom att klicka på en enda knapp. Därefter är det bara att ställa in de olika funktionerna som pluginet ska utföra. Enkelt och smidigt för vem som helst!

Vi kodar designen till WordPress

Vi har sedan flera år tillbaka byggt våra webbplatser i WP. Men även i Frontpage och Dreamweaver fast vi helst föredrar WordPress framför dessa. Kunder som vill ha en webbplats uppbyggd med detta systemet kan enkelt uppdatera själv. Det är inte lika lätt i de andra programmen. En unik sökmotorvänlig webbdesign till WordPress kostar idag från 4 495 kronor + moms. Vi kan även programmera en webbshop till de kunder som är behov av detta. Allt går att göra, berätta bara vad du vill ha för funktioner på din webbplats så fixar vi det utan några problem.

Idag fixar vi en unik webbplats till kunder på under 2 veckor. Beställ idag och du har din WordPress sida klar inom 14 dagar, precis så som du vill ha den. Vi kan även gå in och uppdatera din befintliga företagssida till publiceringssystemet WordPress utan nertid på eran server. Vi kommer även att gå in i eran .htaccess fil och uppdatera era nuvarande URLer så att de pekas om till de nya sökmotorvänliga adresserna. Det är en vinnande situation för ert företag om ni inte redan idag använder er av detta publiceringssystemet. Kontakta våran kundtjänst med vad ni vill ha hjälp med så återkommer vi med en offert över vad vi kan göra för er.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *