En växande affärsidé

Posted · Add Comment

En växande affärsidé - bild på gräs

Sedan jag övergick från affärsidén med att erbjuda en av de billigaste tjänsterna inom webbutveckling till att vara en privat webbyrå på nätet så har kunderna blivit mer. Jag går inte ut med att jag är väldigt billigt, för det ser ju kunden själv, jag har endast ändrat så att jag arbetar på en mer personlig nivå. Jag tror själv på att kunder litar mer på företag som de köper en tjänst av när det är på en personlig nivå man kommer att bli bemött på. Det är en affärsidé som växer stabilt just nu.

Förfrågningar om webbdesign har ökat markant, både för att det är väldigt billigt men också för att kunden får det precis så som han / hon vill ha det. Jag erbjuder en unik design från endast 4 495 kronor och då får kunder mer än bara webbdesign. Den kommer att byggas för sökmotorerna så att den lättare kan granskas och indexeras, detta kommer automatiskt att öka besökarantalet och ge mer försäljningar till företaget eller kunden jag bygger en webbplats till.

Kunderna till webbhotellet har ökat med 37% denna månaden och det är jag väldigt glad över. Då detta är en bransch som är väldigt konkurrensutsatt så måste man slåss med andra företag inom denna branschen. Man måste visa att man har det bästa hotellet för kunderna där ute som söker efter ett webbhotell. Men samtidigt så måste man ha attraktiva priser som gör att kunden gör ett beslut om att beställa. Och 29 kronor i månaden är väl inte farligt som jag har på det minsta paketet för mina kunder. Läs mer om det billiga erbjudandet på webbhotell.

Andra saker som händer just nu på Webbdo är att jag har två praktikanter nu i fem veckor framåt. Det är väldigt kul att kunna få hjälp och att få lära ut saker till dem. De läser webbdesign på en skola i närheten av företaget, men dock så har de endast lärt sig grunderna i FrontPage. Jag ska försöka att lära dem lite php och hur en databas fungerar de kommande veckorna. Som sagt så tycker jag detta är väldigt kul, och jag hoppas att mina praktikanter tycker lika så. Jag återkommer efter några veckor med vad de har lärt sig, förhoppningsvis så ska de få bygga upp egna sajter också. Domäner är registrerade i deras namn så nu är det bara att börja bygga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *