Vi öppnar nu upp våran webbyrå

Posted · Add Comment

Bild | Grön Pil in mot en dator

Idag öppnar vi på Webbdo upp våran webbyrå för våra kunder! Vi har under flera månader jobbat med företaget för att färdigställa alla våra tjänster inom webbhotell, sökmotoroptimering samt webbdesign. Det har varit hårda och långa arbetsdagar men det är nu, om man tänker efter värt tiden som vi lagt ner.

Tillsammans med flera duktiga webbutvecklare har vi nu producerat denna webbplatsen som är byggd i web 2.0 utseende som vi hoppas våra kunder uppskattar. Alla detaljer, form och färg har vi producerat så att besökarna inte ska slita sin blick från våran webbplats för att dem inte hittar vad dem letar efter. Vi vill att dem ska stanna kvar för att vi vet att våra tjänster är av kvalité och med bästa möjliga support! Så letar du efter någon tjänst inom det vi erbjuder så behöver du inte längre leta. Vi har det till dig!

Lite frågor och svar som vi fått in från våra besökare

Under tiden vi byggde upp våran webbplats så har vi ända haft besökare på våran domän. Där har vi haft en ”under konstruktionssida” som besökare har kunnat läsa om vad vi kommer erbjuda för tjänster mm. Samt så har besökarna kunnat lämna ett meddelande till oss, och så här har några av dem skrivit.

Vad kommer ni har för priser på era tjänster?

Vi har granskat marknaden inom alla tjänster som vi erbjuder och dragit ner på våra priser rejält för att erbjuda kunder ett billigt alternativ.

Som exempelvis vårt webbhotell. Från början hade vi tänkt att erbjuda vårt billigaste webbhotellspaket ”Webbdo Silver” för 49 kronor i månaden. Men när vi sedan kollade upp vad våra andra konkurrenter hade för priser var vi tvungna att sänka detta för att kunna vara med i priskriget om billigaste webbhotellet. Så vi erbjuder nu det billigaste paketet Webbdo Silver för endast 29 kronor i månaden och på det beloppet gör vi en vinst på cirka 6 kronor per månad efter alla avgifter samt server kostnader är betalada för ett konto. Så vi tjänar nästan inget på detta. Väljer kunden istället ”Webbdo Guld” eller ”Webbdo Diamant” så tjänar vi lite mer i vinst. Men det är framförallt våran support tid som kommer att kosta oss mest pengar.

Uppdaterad
Kollar vi sedan på våra andra tjänster som webbdesign och sökmotoroptimering så skiljer sig priserna rätt mycket. Man kan få en unik design för drygt 4.495.00 kronor som även är grundoptimerad för sökmotorerna. Vi erbjuder även ett proffspaket för 8.449.00 kronor där det ingår lite mer funktioner som webbshop mm.

Sökordsoptimering/sökmotoroptimering är där som priset kan vara billigt men samtidigt mycket dyrt beroende på vad som behövs göras på en kundens webbplats samt alla andra åtgärder som krävs. Är priset högt så kan det bero på att kunden är inom en bransch med mycket konkurrenter som då gör att det blir det svårare för oss och krävs mer arbete. Men är kunden inom en vass bransch med flera tusen sökningar på Google varje månad så tjänar företaget ingen sina pengar på detta.

Varför ett webbhotell till, när det finns så många andra?

Vi har som vi nämt tidigare granskat alla branscher som erbjuder kunder ett webbhotell och dem flesta är väldigt dyra och har inte mycket till hotell att erbjuda. Vi erbjuder en billig och bra lösning för kunder utan extra kostnader som många andra företag inom denna branschen har. Vi skriver ut exakt vad som ingår och vad som inte ingår vid ett webbhotells köp.

Hur kommer ni att klara av att synas på Internet inom en så pass konkurrens aktig marknad?

Som sagt så har vi arbetat med sökmotoroptimering i flera år, vi har bara inte erbjudit denna tjänsten innan till kunder som vi gör idag. Så vi kommer att synas i sökmotorerna inom en snar framtid, det är bara att vänta och se när vi till slut lyckas. Som dem flesta vet inom SEO så är det en långsiktig lösning som man inte ska stressa med, för då blir det helt fel. Så om vi kollar tillbaka på denna artiklen inom några månader så ska vi se vad som har hänt med våran webbplats och hur väl den har anpassat sig till serp:en (Google´s sökresultat).

Då var det slut på denna artiklen, det som vi ville berätta med den var att vi nu har öppnat upp våran webbplats med alla tillhörande tjänster. Så om du är intresserad av någon tjänst, så tveka inte att beställa eller om det är något du undrar över så får du gärna kontakta våran kundtjänst som gärna hjälper dig med dina frågor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *