Ny hemsida till företaget?

Vi bygger en professionell hemsida till ert företag där allt ingår redan från början. Den kommer att byggas med ett revolutionerande verktyget WordPress där bara fantasin kan stoppa oss. Responsive webbdesign, sökmotoroptimering och inte minst våran populära konverteringsoptimering ingår i detta paket till ert företag!

Välj oss för att få ett garanterat bra resultat som är bestående många år framöver. Vi kan det här med webbutveckling väldigt bra!

Produktion av vår webbyrå

Allt i ett enda stort paket - Fast kostnad där allt ingår!

Snygg och stilren

Vi älskar att bygga snygga användarvänliga hemsidor till våra kunder. Responsive och sökmotoranpassning har vi som standard i vårt paket. Ni kan förvänta er en förstaklassig hemsida till företaget.

Konverterande och säljande

Sälj mer och öka omsättning med hjälp av er hemsida. Med över 9 års erfarenhet av konverteringsoptimering erbjuder vi förstaklassig tjänst inom detta oavsett vilken bransch ni befinner er inom.

Syns där kunderna letar

I vårt paket anpassar vi er hemsida så att den syns där era kunder letar. Både för datoranvändare, mobilanvändare och tablets som iPad och andra användarvänliga pekskärm som används.

Allt från endast 49 kr/dag!

Unik webbdesign, sökmotoptimerad, konverterande och inte minst en dedikerad personlig konsult ingår.

Detta får ni med er hemsida

- Unik sökmotoranpassad hemsida.

- Responsive - anpassad till smartphones och surfplattor.

- Prestandaoptimering för en snabbladdad hemsida.

- Konverteringsoptimering - vi ökar er försäljning.

- Sökmotoroptimering - pågående arbete så länge ni är kund.

- Uppdatera hemsidan enkelt själva eller låt oss göra det.

- Webbhotell - obegränsat med utrymme och bandbredd.

- Egen dedikerad konsult för frågor och funderingar.

- Från endast 49 kr/dag*.

Vi har begränsat med platser till projektet. Kunder vi tar oss an har vi full fokus för under hela projektets gång. För att bibehålla hög kvalité begränsar vi därför platserna.

Gör gärna en förfrågan till höger på denna sidan för att skapa en diskussion med vad vi kan bistå med för just ert företag. En förfrågning är inte bindande. Den är till för att ta nästa steg mellan dig som kund och oss som projektansvarit till detta. Skriv gärna med vad ert störsa bekymmer är just idag så startat vi diskusionen därifrån.

Vi skapar säljande hemsidor med unika designer

Vi har flera års erfarenhet av att bygga upp hemsidor till företag runt om i hela Sverige. Professionellt utseende anpassat till branschen ni är verksamma inom. Detta ger ett förtroende inriktat budskap redan från början till era kunder. Med sökmotorvänlig webbdesign uppbyggd i WordPress gör att ni själva kan uppdatera hemsidan i framtiden. Detta ger er friheten att inte bli låsta till en enda webbyrå som sköter er hemsida. Ni kan välja vilken ni vill utan begränsningar. Vi kör med öppna kort redan från början utan dolda avgifter. Så ditt företag kan känna sig tryggt hos oss en lång tid framöver!

En hemsida till företag ska ta sin plats på Internet och i sökmotorerna. Men vi tycker också att den ska konvertera så att era framtida kunder väljer er framför konkurrenter. Därför bygger vi säljande hemsidor med professionell webbdesign som vi vet fungerar. Med ett tydligt budskap som gör att era besökare inte behöver tänka efter när de besöker er hemsida. De vet vad ni erbjuder redan inom några sekunder efter att de varit på er sida.

Webbhotell, domän och underhåll

Allt vad det innebär ingår i detta peketet. Du betalar en fast avgift sen har du webbhotell med full drift av din hemsida. Unik egen e-postadress under din domän som du eller ditt företag äger. Mer simpelt blir det inte!

Du fokuserar på din verksamhet när vi fokuserar på din hemsida. Vi gör det som vi brinner för och är riktigt bra på medans du kan fokusera på det du är bra på! Ingen extrakostand - allt betalt i din månadskostnad vilket gör att du inte ens behöver underhålla din hemsida. Utan det gör vi åt dig också varje månad. Från 49 kronor/ dag får du upp till 2 timmars dedikerad konsulttid. Vill du har mer timmar kan detta köpas till rabattpris!

En sak du kan vara hundra procent säker på är att webbhotellet som ingår i detta priset inte kommer att kosta mer. Detta även om du skulle använda 300+ GB i utrymmet eller har enorma mängder trafik varje dag. Utan detta har vårt kraftfulla webbhotell full skalbarhet till och mer därtill. Vi har flera servrar som kan kopplas in om det nödvändigtvis krävs eller extra CPU och RAM minne för krävande hemsidor.

Dedikerad konsult

I vårt paket ingår det en dedikerad konsult som alltid finns där för dig. Det ingår teknisk konsultation varje månad som kan utnyttjas för att exempelvis utveckla eran hemsida.

Uppdatera enkelt själv

Med verktyget WordPress som vi använder för att bygga upp våra hemsidor kan du som kund enkelt uppdatera med nytt innehåll själv. Behövs hjälp finns vi givetvis till hands.

Fast kostnad - Bra avtal

I vårt generösa paket har vi fasta kostnadet med bra avtal. Med lågt pris från 29 kr/dag kan ditt företag få en hemsida som är utöver det vanliga med unik webbdesign som ger kunder!

* Från endast 49 kr/dag innefattar avtal på minst 12 månader med tre (3) månaders uppsägningstid.