Frågor och svar om hemsidor

På denna sidan har vi skrivit ner dem vanligaste frågorna med tillhörande svar vi fått av våra kunder inom tillverkning av hemsidor. Är det någon fråga du undrar över som inte står här under är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst som gärna hjälper dig!

Kan jag uppdatera min hemsida själv när den är klar?
Vi har gjort det enkelt för våra kunder att uppdatera sin hemsida själv. Efter varje projekt visar vi dig som kund hur du uppdatera dina sidor med text och bilder. Även hur du skapar nya och andra finesser som kan vara bra att veta om. Men om ni inte vill lära er eller ha hand om er hemsida själva kan vi gå in och göra dessa ändringarna under avtalstiden kostnadsfritt.

Hur många olika designers får jag välja mellan?
Vi presenterar 2-3 olika designer på hemsidor vi tycker passar till ert företag. Därefter får ni välja en av dem som vi ska börja bygga- och även göra ändringar på. Är ni inte intresserade av någon av de vi presenterat får ni 2-3 stycken till att välja mellan utan att det kostar er mer. Vi vill att varje kund ska vara nöjd, därför gör vi precis det som kunden vill!

Sökmotoroptimering ingår till varje hemsida, varför?
Vi vill inte bara tillverka en hemsida till varje kund. Vi vill även att företaget som anlitar oss ska omsätta pengar på den. Och sökmotoroptimering med topp 10 placering på 5 relaterade sökfraser gör att företaget i frågan kommer att omsätta pengar. Men vill ett företag endast ha en hemsida kan vi plocka bort sökmotoroptimeringen från offerten.

Kan ni bygga upp en hemsida på olika språk?
Ja, är ert företag verksamma inom flera olika språk kan vi bygga upp er hemsida efter det. Danska, tyska, spanska, engelska eller vilket annat språk som helst.

Varför betala för en hemsida per dag?
Vi räknar ut vad en hemsida kostar i månaden, därefter omvandlar vi det per dag. Det är ett bra mätetal för oss och dig som kund då man enkelt kan räkna ut hur mycket mer ni omsätter tack vare er nya hemsida per dag. Men ett fast pris kan även lämnas om en kund inte vill binda upp sig.

Exempel
Om ni driver en pizzeria och vill ha mer kunder till den lokalt. Ni betalar 75 kr/dag för hemsidan och sökfraser relaterat till er pizzeria. Tack vara hemsidan får ni in 1-5 nya kunder per dag. Varje kund är värd minst 60 kr då det är den billigaste pizzan på menyn. Då kan ni räkna med att eran hemsida inte kostar så mycket per dag och vissa dagar gör ni även vinst på er hemsida. Detta var endast en enkel uträkning, men den skulle lika gärna kunna spegla en verklig händelse.

Hur lång tid pågår avtalet?
Vi har som mål att alltid ha nöjda kunder, därför erbjuder vi schyssta villkor för alla våra kunder. Ju mer månader en kund tecknar avtal med oss ju mer rabatt kan vi ge. Minsta avtalstiden är 6 månader. Avtalstiden gäller i det antal månader som överenskommits men uppsägning skall ske tre månader innan avtalstidens slut skriftligen. Annars fortlöper avtalet tillsvidare med 3 månaders uppsägning.

Vårt företag har ingen domän, kan ni registrera en?
Självklart! Vi registrerar en passande domän som ni själva väljer på ert företag. Ni blir 100% ägare av domänen som kan administreras hur ni vill.

Behöver vi ett webbhotell för vår hemsida?
Ja, det ingår i paketet av en hemsida utan tillkommande kostnader under avtalstiden.

Jobbar ni med fler verktyg är WordPress?
Vi kan ta oss hand vilket verktyg som helst. Joomla, drupal, oscommerce, prestashop eller det gamla men fungerade Dreamweaver. Även andra CMS verktyg om du som kund önskar det!

Vi har ingen logga, kan ni göra en?
Vi är en webbyrå som kan leverera nästan vad som helst till eran verksamhet. Däribland en helt ny logga eller en befintlig som ni vill ha in från ett visitkort eller liknande.

Vi har redan en hemsida, kan ni hjälpa till att bygga om delar av den?
Ja, istället för att bygga upp en helt ny hemsida kan vi bygga om den efter ert tycke i vilket verktyg den än må vara uppbyggd i. Se prislista om ni behöver hjälp med WordPress som vi föredrar främst att jobba med.