Webbplatser byggda i WordPress

Vi tror på kvalité där du som kund enbart betalar för resultat. Detta är något du får om du väljer att arbeta med oss på Webbdo i publiceringssystemet WordPress.

När vi började våran resa år 2006 med WordPress byggde vi alla webbplatser från grunden med de vanligaste stolparna i PHP som är index.php, header.php, footer.php sidebar.php samt CSS för strukturen. Dessa arbetar vi med även idag i väldigt stor utsträckning men på senare tid har det blivit mer än dessa grundstolpar. Vi ser idag dessa PHP filer men även 15-25 stycken till .php filer i de mest avancerade WordPress teman där ute på flera stora hemsidor.

Detta är något som du som kund också kan få av oss på Webbdo. Vi bygger allt från grunden och bygger den i minsta detalj utefter dina önskemål. Vi måste dock påpeka en sak innan denna processen börjar och det är att det kommer att ta flera veckor om inte månader att få den klar vilket resulterar i höga kostnader för dig som kund. Givetvis kan vi göra detta åt dig och ditt företag / förening. Men istället för att ni ska lägga ut en massa pengar rekommenderar vi er att välja våra inriktade tjänster på WordPress vilket blir betydligt billigare för er.

Det fungerar som så att ni gör följande process;

  1. Välj ut ett tema som ni köper för 300-1200:- som ni själva tycker är en bra grund för er webbplats. Det finns tusentals att välja mellan. På denna sidan har vi flera hänvisningswebbplatser ni kan köpa ifrån.
  2. Efter ett tema är funnet kan ni köpa det. Notera då att ni absolut inte behöver vara nöjda med hur det ser ut. Stora som små ändringar fixar vi på Webbdo! Det är temats grunder vi vill åt vilket är det som tar tid i uppbyggandet av en webbplats och det ni sparar in pengar på i slutändan.
  3. Köp ett webbhotell av oss på Webbdo eller välj ett annat som har den senaste PHP versionen samt bra med utrymme av PHP-minne så att WordPress fungerar felfritt.
  4. Skicka en lista till oss med vad ni vill ha ändrat så estimerar vi ungefärlig tid jobbet kommer tar att göra samt när det kan levereras.
  5. Efter tar ni beslut om ni vill att vi genomför era ändringar eller inte.

En väldigt viktig detalj i detta är att du som kund enbart betalar för resultat – kan vi inte genomföra något som ni vill ha gjort betalar ni inget!

Våra referenser av tidigare redigeringar / jobb

Se referenser på tidigare jobb med sökmotorvänliga webbdesigner till WordPress. Vi väljer främst att bygga våra kunders webbplatser i detta verktyget då det är enkelt för kunder att uppdatera själva. En del är byggda från grunden medan andra är en vidareutveckling från en annan webbdesign genom WordPress.

almhultsveterinarklinik.se

Bild visar en kopia av www.almhultsveterinarklinik.se

Elinjohanson.se

Kopia av elinjohanson.se

Bantningstips.net

Kroppsform.com


Marketshark.se

Vi skräddarsyr våra kunders hemsidor efter deras bransch. Då vi vet vad som lockar besökare till att köpa mer är vi ett bra val för er framtida hemsida.

Webbfirma.com

Affiliatecentrum.se

Expertbolaget.se


Postmarknadsforing.se

Kosten.nu

Superpoker.se

Pokerpoang.se

Pokercasino.nu

Webbfirma.se

Svenskapengar.se

Här fick du se några referenser av sökmotorvänliga hemsidor, är du intresserad av att få någon liknande webbdesign till din webbplats så får du gärna kontakta oss via kundtjänst. Vill du veta mer kan du läsa om min sökmotorvänliga hemsidor här.